Ombygging Schjongshallen på Hønefoss

Nå blir det hockey uten neglesprett her og 🙂

Det er nok ganske mange som i årenes løp fra hallen på Hønefoss ble åpnet i 1989 har våknet om morgenen og grøsset litt på ryggen fordi de visste de skulle til Hønefoss og møte Ringerike i det som har vært norges kaldeste ishall inntil Tønsberg tok grep og slo av varmen i fjor.

Dette skiltet har møtt alle som har kommet til hallen og kommer sikkert til å møte alle i lang tid fremover. Det er jo ikke utvendig man forandrer på ting her i hallen nå. Schjongshallen som altså stod ferdig bygget i 1989 etterå ha vært utendørs kunstis siden 1983 og naturisbane fra 1973 blir totaltenovert inne. Alt (-trimrommet) er revet ut og delt opp i små fillebiter. Det legges undervarme og ny kjøleflate slik at man ikke skal måtte oppleve det man opplevde i vinter en gang til.

Det skal nå bli en mindre isflate enn før her i Schjongshallen. Dette betyr og at det blir mer tilskuerplasser, sitte og stå, i hallen som jo da er på tide siden det var tilløp til stor trengsel på tribunen ved flere oppgjør Ringerike Geriatriks hadde i løpet av vinteren. Når du har ei mor med 2 utskifta knær, liten sans for icing, lett tinnitus og stor kubjelle da trengs det plass på tribunen. Det blir også etter sigende 10-12 varmegrader inne i hallen på vinterstider så her bør det borge for cheerleaders, hockeystorheter med gikt på besøk, skryt fra Hoff’eren på tv samt Jim Martinsen i dress istedenfor lang frakk og småsko..

Schongshallen blir nå et eget mekka for utklekking av store hockeyspillere. Vi har ny hall. Vi har vektrom. Vi har naturen i nærheten. Vi har nå det meste vi trenger for å kunne utvikle oss som klubb. Nå er alt på plass og vi kan jobbe enda mer målbevisst med rekruttering og oppfylling av lag med egne spillere.

Ønsket nå er jo å fylle hallen med +/- 1000/1200 hver eneste 1 div match vinteren som kommer.

Det skal bli morsomt å ta ibruk hallen fra midten av august. Det blir morsomt å se gjester som har vært her før få oppleve forandringen.

Dette blir bra!!!

Ps! Jada Selmer.. Fortsatt samma traktoren.

#2hockey #maxhockey #ishockey #ringerikepanthers #ringerike #hønefoss #hall

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg