Nakendating på tv…

Dette programkonseptet må jo bare utvides…

Altså…. for de som ikke har fått det med seg, som om det er mulig, så starter det altså opp et tv-program nå hvor folk skal date på tv kliss nakne… De møtes på ei strand og skal bli kjent…og som en fantastisk tvist så kommer det visstnok nok en naken mann/dame og skal kludre til seansen for å få til et valg… Nå kan man jo lure på hva slags kriterier feks dama kommer til å legge til grunn i valgprosessen der hun står foran to kliss nakne menn…vi får følge med på hvor hun har øynene idet hun uttaler “jeg velger…..”.

Nåvel, dette brillefine nakenkonseptet kan jo ikke annet enn å videreføres til andre programmer også tenker nå jeg… Det var jo ikke uten grunn at noe av det mest sette program på ærverdige gamle Nrk da de hadde monopol på tv-boksen var Finsk fjernsynsteater på tirsdagskveldene der man kunne se kropp, pupp og bush i sådanne mengder at Kroppen med Trond Viggo bare detaljer for å få det store bildet på plass….

Det er jo så mange programmer som begynner å miste seere og hva er vel bedre enn å smokke nakne folk på tv for å få interessen opp igjen…bare se på nett-media…de har jo hatt bilde av disse nakne daterne øverst på siden sålenge jeg kan huske…

Hva med:

Bonderomantikk… Jakten på kjærligheten…naken ! Se bønder i guds frie natur kjøre traktor og hesje høy splitter nakne!!

Farmen… Lev som i gamle dager…. uten klær !  Se hvordan 16 unge mennesker klarer seg i år 1900 splitter nakne…

Allround NM på skøyter… splitter nakne…. Da kommer nok publikum…om ikke annet for å se fall og fatale kapp-skader fra skøytene..

100 meter hekk….for kvinner og menn….

Skal vi danse nakne? Kanskje litt farlig for noen og enhver i brå vendinger i tango…man pyttsan…

Hellstrøm rydder opp naken !… hmm… eller forresten…..glem den…

 

Hvilke andre tv-programmer hadde gjort seg?

 

Ps! Partilederdebatten kan dere bare glemme….

Ps!

#tv #naken #flaut

2 kommentarer
  1. Ha-ha, det morsomste måtte vel vært akkurat partilederdebatten faktisk 😀 Alt annet blir nok like dørgende kjedelig naken som kledd, men å se Siv og Jonas og hel gjengen når de skal være seriøse…helt nakne, MÅ da være gøy?? Eller? 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg