Jims Mannkasse..!!

Adams matkasse og Godt levert, ta dere ei bolle!! Nå kommer konkurransen!

I reklame etter reklame på tv de siste par årene har det gått inflasjon i å starte business med å levere mat i ei kasse på døra som skal fø hele familien en hel uke. Den ene kokken etter den andre står frem med sine fantastiske løsninger og middager for å få middagen sunnere og bedre..og ikke minst mer økonomisk forutsigbar. Alle råvarer skal være på plass og du skal bare trenge et minimum av kokkekunnskaper for å trykke frem de herligste middager.

Men, det er jo en gruppe av den norske befolkning som blir glemt. De er stuet bort i et hjørne. De blir rett og slett diskriminert. Hvor er ordningene for de single gutta? Hvor er kassa til ungkarene? Hvor er det mannfolka som skal være hjemme alene skal henvende seg? Hvor er redningen da du kommer hjem på fredag etter jobb dritsliten og høljer neppå den ene duggfrisken som står i kjøleskapet for så å tenke “shit, jeg burde jo kjørt på butikken først”…

Vel, redningen er her…

Jeg introduserer herved Jims Mannkasse! Du ringer, vi bringer!! Du kan selvsagt bestille på nett også på www.JimsMannKasse.no

Standard innhold i alle kasser er en sixpack med øl, pølser, pølsebrød, lomper, ketchup & sennep, en grandiosa, potegull, peanutter, en dassrull, en glasscola, en ost/skinke baguett samt en liten pose assortert smågodt.

I tillegg kan det bestilles ekstra ingredienser som stekt eller rå løk til pølsene, ekstra ost til Grandiosaen, dip og/eller salsa til potegullet samt en standard rødvinsflaske og et lite utvalg kondomer om du planlegger damebesøk.

Jims Mannkasse satser på å utvide tilbudet etter hvert som dette tar av. Jeg ser ingen grunn til å ikke kunne tilby flere retter som ikke krever mer kunnskap enn å koke vann eller sette på stekeovnen. Det vil også være mulig med sterkt rabatterte kjøp ved feks bestilling til private sports-titte-samlinger.

Skulle det vise seg at det er et marked også innenfor single/enslige kvinner-markedet så skal du ikke se bort fra at en kvinnekasse også kan bli en realitet. Dog er det slik at jeg da trenger tips til hva som da skal oppi kassen utover tamponger, rusbrus, angrepille samt en boks med is og ei skje..

Så kom igjen damer.. Hva skal eventuelt oppi Jims Damekasse?

#mat #levert #på #døra #menn #ungkarer #enslige #

6 kommentarer
  1. Hahaha genialt innlegg 😀 I en damematkasse må det være nok sjokkis for å være lykkelig en hel uke og det er endel. Og så trenger vi småsnop, cola, biff med noe grønt til(for sys skyld), pannekakerøre og masser av desserter, det tror jeg skulle holde ei lita stund 😀 Ha en god kveld 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg