Vi spiller legeventeværelse-quiz !!

Et realityprogram du selv er med i..

Alle har vi vært der. Venterommet på legesenteret. Med blader så gamle at selv Indiana Jones hadde stoppet opp og bladd litt før han hastet videre…

Det er jo nettopp på grunn av dette blad-faktum at du blir sittende og enten A stirre apatisk ut i luften og håpe intenst på at den neste som blir ropt opp er deg eller B du blir sittende og se på de andre folka og rett og slett lure på hva som feiler alle sammen og samtidig håpe intenst på at den neste som ropes opp er deg..

Burde ikke venterom hos legen vært litt mer oppdelt? De som er skikkelig sjuke går til venstre og de som er bare litt sjuke går til høyre.

Men, du blir nå sittende da og lure på hvorfor den og den er hos legen.. Ikke nekt på det engang.. På legevakt er det jo så mye lettere.. Du lurer ikke på hvorfor når du sitter der…du lurer på hvordan..

Det verste med legeventeværelse-quiz er jo at du aldri får vite om du vant eller ikke… Det er jo ikke som om legen har et skilt over døra som blinker og så ruller teksten: “vinneren er den som tippa underlivssopp”..

Men slutter vi å spille… Niks…! Hvertfall ikke før det dukker opp noen nye blader..

#lege #venterom #pasient #quiz

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg