La oss bytte Breivik mot French !!

Nok en gang står altså det norske folk rett og slett med ræva rett i været og lar seg voldta av Breivik og hans lakeier (les pr-sugne advokater som ønsker bygge seg en karriære på å være i media) og gjør oss samtidig til latter i hele verden fordi vi i det hele tatt gidder høre på denne døgenikten av en massemorder. Ikke en eneste en av de jeg kjenner eller har hørt om forstår hvorfor man skal lette på noe som helst av soningsforhold for denne pappskallen. Han har drept ufattelig mange mennesker og bør derfor behandles som den mest livsfarlige fangen vi noensinne har hatt i Norge. Om noe så skulle egentlig soningsforholdene hans vært enda verre.

Breivik klager på sine forhold. Det samme gjør faktisk og Joshua French.

Jeg har vel sånn sett ikke noe til overs for French heller…men har på ingen måte noe imot at den norske regjering eventuelt tar en telefon til Kongos president. Kongo ser det jo tydeligvis som litt status å ha en nordmann fengslet så hva med å la utenriksministeren tilby en byttehandel:

“Nå skal du høre her… Vi har en relativt funksjonsfrisk fange her som vi ikke bryr oss nevneverdig om. Dere har Joshua som begynner bli litt plagsom for dere med all sykdommen og greier. Skal vi bytte?”… “Han vi sender nedover har et litt hatsk neandertalsk introvert blikk og vil gjerne gå litt mer fritt rundt blant de andre fangene. Han blir jo mye mer lett å få til å slave rundt for de andre fangene enn det French er så skrøpelig som han er. Kort sagt en vinn-vinn for Kongo, Norge og fangene selv”.

“Vi ser frem til å høre fra dere”….

 

 

 

 

 

3 kommentarer
  1. En fantastisk god ide. Selv om jeg heller ikke helt har sansen for French heller. Tror du vi kan få Kongo til å ta med Mullah Krekar på kjøpet? Få to for prisen av en liksom?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg