Ass-splitting…et vårlig fenomen!

Det er nå engang slik at da solen endelig titter frem igjen med smått varmende stråler litt utpå våren etter å kun ha gitt et smålig håp om det i de hutrende vintermånedene så er vi sikret syn vi glemmer fra vår til vår og sommer til sommer.

For med varmen som sniker seg på så sniker også klesplagg seg av. Gutter, jenter, menn og kvinner begynner å gå rundt i shorts og tights. Noen plagg sitter strammere enn andre og det er her ass-splitting kommer inn.

Først og fremst så er altså ikke dette en blogg-tekst om noe lugubert du ellers må inn på “kultursidene” på nettet for å finne. Neida, dette handler om de menn og kvinner som ikler seg tights/shorts og som samtidig under har stramme truser som deler rompeballene i to.

Dette kalles da en ass-splitt. Det blir jo omtrent som en camel-toe på hver rompeball.

Hvorfor i alle dager gjør de dette? Ser de seg ikke i speilet før de går ut døra? Eller gjør de det on tenker “hey hey… Fire rompeballer istedenfor to ser jo vanvittig snasent ut.. Det eneste som kan toppe dette er jo om tightsen er gjennomsiktig”.

Sol, sommer, varmt, lettkledd, tights etc er bra,

Ass-splitt er ikke….!!

3 kommentarer
  1. Ha-ha, ja og det er mange som ikke ser at tightsene er litt for gjennomsiktig, og “kjolen” litt for kort… 😀 Så kunne egentlig gått UTEN. Og hvis man da er fire-rumpet i tillegg, så blir det litt too much for noen 😀 He-he

  2. jeg tror det er en feilproduksjon på trusene som kommer fra Kina. De er laget for lilleputter. Før måtte man utvide trusa for å finne rævva, i dag må man splitte rævva for å finne trusa.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg