Nå renner millionene inn !!

Det er ikke hver dag jeg rett og slett blir tilbudt å bli millionær så dette må jeg bare dele med hærskaren av følgere. Følgende fortreffelige mail lå å ventet på meg i dag morges. Jeg ble så glad over å få dette tilbudet at jeg tipper det går greit å ikke overholde ønsket om å holde dette topphemmelig.

Her er mailen:

Derek Gibson,

Operations / regionsjef

Santander Bank Plc,

47-48 Piccadilly

PICCADILLY

W1J0DT

London Storbritannia

Hei,

jeg er Sajda Andleeb, fra Harlesden North West London, leder for regnskap Revisjonen og formell senior programmerer sjef hos Deutsche bank, her i England (Santander Bank Plc). Jeg har også jobbet for Nyeste ministrene Bank Plc.

Jeg trenger din haster hjelp til å overføre summen av (£21,5) millioner britiske pund kontoen i 11 eller 15 bankdager. Disse pengene har vært sovende i år i vår Bank uten krav. Jeg vil banken å gi penger til deg som den nærmeste til våre avdøde kunde (eier av kontoen) som dessverre mistet livet på februar 2003 gjennom sørlige USA romfergen Columbia, døde han en enkelt mann. Jeg ikke ønske hele Penger å gå inn den bredd’s treasury Konto som abadoned fondet. Så dette er grunnen til hvorfor Jeg kontakte deg slik at banken kan frigjøre penger til deg som de antatte pårørende til den avdøde kunden. (sent David McDowell Brown) En amerikansk Borger av Arlington Virginia. Vennligst ønsker jeg du å holde dette forslaget som et topp hemmelig og slette den hvis du ikke er interessert.

Her er deling ratio; 50% til meg og 40% til deg mens 10% er for eventuelle utgifter i løpet av transaksjonen. Hvis du er interessert, ta kontakt med meg umiddelbart via min private / direkte e-post: [email protected]

Gi meg den følger informasjon nedenfor, som vi har 7 dager til å kjøre det gjennom. Dette er veldig haster.

1. Fulle navn:

2. Direkte mobilnummer:

3. Kontaktadresse:

4. Yrke:

5. Alder:

6. Kjønn:

7. Nasjonalitet:

 

Vennlig hilsen,

Dr. Sajda Andleeb

 

Det eneste som forunderer meg litt er at han ikke spør om kontonummeret mitt. Han kan jo ikke sende 8,6 millioner pund i en konvolutt heller.. Men, kanskje er han så flink at han klarer finne ut av det selv etter at jeg gir han mitt fulle navn og alle de andre opplysningene han vil ha.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg