Skiforbundet: Drit i 15 millioner på glid..

Hva med å bruke 3 mill på en landslagslege som vet hva han driver med?

Kokkos!

Ere mulig?

Håpløst!

Har norske landslagsleger gått på skole i gamle DDR? Har norske landslagsleger arvet koffertene sine av relativt lumske russiske “leger”? Hva i alle dager er det som gjør at Norge igjen tas med buksene nede?

Med tanke på den oppstandelsen det var og er i forbindelse med Sundby-saken så klarer altså en landslagslege å gi en norsk utøver en solkrem som innehoder et forbudt stoff. Kan de ikke lese? Bruker skiforbundet opp alle penga på best mulig glid på skiene slik at det ikke er igjen mere penger til en laptop med mobilt bredbånd slik at de kan sjekke dopinglisten?

Når jeg tenker meg om så kan skiforbundet bruke 6 millioner på en lege som vet hva han driver med for snart er dte ikke igjen flere norske utøvere til å bruke skiene med 15-millioners-gliden…

#ski #skiforbund #Sundby %johaug #lege #doping

4 kommentarer
  1. Som den bibelske Aron (3. Mosebok, 16.5-10) som sendte sin bukk av synd ut i ørkenen, sendte Skiforbundet “Fredrik” ut. Riktignok heter det seg offisielt at han “trekker seg”, men som med Aron også, så hadde ikke Skiforbundet noe annet valg denne gangen, Alternativet hadde vært “på hue og rævva ut”, noe som ikke er like behagelig som å “trekke seg”. Alle medikamenter som har noe i seg som slutter med “-in” og/eller “-ol”, er skumle saker. Det er noe alle leger lærer på første året på medisinstudiet. Men det er jo “mange flotte mennesker i norsk idrett”, som en annen person svarte for ikke lenge siden, da han fikk kritiske spørsmål i Dagsrevyen…

  2. rteworld: Morsomt og at det i diverse nettaviser nå vises pakningen til denne kremen der det faktisk er advarsel om at den er på dopinglisten. Mulig lege-arroganse ute å går? Gadd ikke lese? Eller “dro de en Sundby” og regnet med at det ikke ville syntes?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg