Vær-spåing i balleragget til en liten tysker?

Så var tiden kommet. Jeg har skiftet dekk på begge bilene våre. Det har jeg gjort fordi jeg for en gangs skyld hører (les leser i) på media som forteller at "nå skal det snø". Normalt tar jeg lang flygefart og driter i alle slike spådommer men nå virker de alle så sikre.

Skulle det derimot være slik at jeg våkner i morgen til komplett snudd værtype, dvs null snø og mange varmegrader så kommer jeg nok en gang til å helle mot at norske værmeldere og media igjen har stolt på en liten tysk tass i den Bayerske fjellheimen.

Jeg har en teori om at denne lille tyske tassen tusler rundt i tysk fjelluft i hvitskjorte og hullete laderhosen. Den tyske tassen, Wolfgang, sine bukser er så hullete at hengeballene titter frem hver gang han setter seg på huk. Wolfgang måler så opptrekket av nøttene ved forskjellige kuldegrader og spår så det europeiske vær utover året basert på antall millimeter opptrekk samt hvilken vei balleragget krøller seg i badstua på kvelden.

Det jeg mistenker har skjedd nå er at da Wolfgang våknet en dag tidlig i oktober ved siden av sin Helga så vred han seg rundt, satte føttene i gulvet, hostet og mistet gebisset på gulvet. Da han så bøyde seg frem for å plukke opp gebisset hører han Helga utbryte "Ahhh Wolfgangen min…deine skrukk hast schnurpet zig enda mehr"… Hvorpå da Wolfgang da svarer: "Meine elsschkligste Helga…weiist du was det betyr, det wilst schnøø ein halfmeter på det norwegische østlandet den 4 nowember"…

Nåvel..

Folkens… Snøen kommer hvert eneste år. Kan vi ikke bli enige om at vi ikke trenger skrive "snø" i statusen på Facebook alle sammen når snøen engang kommer dalende ned?

Kan vi også bli enige om at vi må ta det litt mer med ro OM det snør i morgen? Sjansetaking er ikke verdt det…uansett.

Og til slutt: Klikk for flere innlegg

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg