Og der ble vi en nasjon av skeptikere.

Illusjonene brast…

Det var liksom ikke nok at Trump har blitt valgt til president i USA og at Magnus Carlsen tapte ett parti i sjakk-VM… Neida, vi måtte våkne opp til nyheten om at Joner og NOAS hadde samarbeidet med et reklamebyrå for at Joner kunne lage sin høyst personlige tekst rundt dette med asylsøkerne.

Det er nå forsåvidt greit det at han har gjort det sånn. Han burde kanskje opplyst om at det var et samarbeid? Det som jo er litt mer kronglete er at Joner tydeligvis også er aktiv politisk for AP og derfor kan man jo lure på om hovedstyret i AP har valgt "Joner som gallionsfigur" strategien for å sverte Listhaug litt. Jada, jeg vet at de sier at dette kom fra Joner selv… Jeg håper det er sant og at dette bare var et lite stunt som gikk litt feil.

Jeg tenker jo på hva som skjer fremover jeg da. Hva skjer neste gang en kjendis oppfordrer til noe? Hva om Hanne Sørvaag oppfordrer til noe viktig rundt feks brystkreft og lite midler fra regjering til forskning, og så gidder ikke folk høre/lese/bidra fordi man tror det er noe reklamestunt igjen?

Uansett hvor bra dette Joner-stuntet virket så tror jeg det nå ble klekket ut en mengde nye veldedighets-skeptikere.

Merk datoen og hvor du var i dag…slik at du har et svar på "Hvor var du da Joner fucka opp støtt-en-sak-kjendis-ordningen"…

1 kommentar
  1. Her i grenda Trondheim er det kommet oss for øre at vi bør tone ned julefeiringen i år, og slutte med å sette jule- foran alle varene på den lokale matbutikken. Og så taler også noen varmt for at vi i Norge hat likestilling, slik at vi også må tillate Ramadan-pølser, Ramadan-surkål, Ramadan-ost, Ramadan-kalender, Ramadan-kaffe, Ramadan-bord, etc. (finn på resten sjøl.no). Ramadan-tre? Ramadan-gaver? Tapte Karlsen? Uffda. Ja ja…det er jo bare et brettspill da…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg