Jeg er klin hakkende sprø!

Enda en påske uten ski på beina på tross av å ha vært på fjellet i 5 dager samt praktisk talt bodd i ei hytte i bakken.

Jeg er faktisk så klin hakkende sprø at skiene mine fortsatt ligger i takboksen. Har ikke giddet ta de ut for å se på de engang. Der blir skiene liggende og for i morgen er det på tide å kjøre hjemover igjen, og vi er ikke dustemiklete nok til å kjøre på ettermiddagen, niks, vi står opp og kjører samtidig som fugla fiser.

Men; Vi har selvsagt vært ute i det fine været vi har hatt til tider. Det er kanskje vanskelig å tro at man ikke må halse rundt i løyper i skog og mark med snørrbart og halvveis hjerteinfarkt for å ha hatt en glitters påske…men det går altså an.

Hyttevegg med tilhørende krakk, potetgull, bålpanne, pølser og en iskald øl eller to er vel så bra som tights, kladding, fiskebein, staking, snørr og krampe i alt fra øreflippen til lilletåa.

Det så sånn ut, men så kom solen..

Og med litt hjelp så tok det ikke lang tid før rompa kunne plasseres uten å få frostskader og kun evnen til å dytte ut små klinkekuler i dagesvis etterpå.

Ja, og så er det svømmebasseng her da. Riktignok et kort et der rekorden er null komma svisj med stup, men alikevel. Det kreves koordinasjon, øvelse og innbitt jobbing for ikke å la 40 graders vann påvirke kald duggfrisk boksøl. I tillegg må man være istand til å drikke den opp før øllen joiner 37,5 klubben.

Nåvel..

I morgen er det altså retur Hønefoss men først skal en familiebursdag feires her på hytta.

Takk for denne gang påsken 2017.

#påske #påsken2017 #påsketur #påskefjell

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg