Agurkblogging…

Sommerkroppen, bikinikroppen, spørsmålsrunde, alkohol og ferie med barn. Bloggverdenens svar på agurknyheter.

Sommervarmen slår inn og de som prøver leve av blogg begynner få reelt vanskeligheter med å komme opp med nye tema for å holde på leserne sine. Dette gjelder spesielt de bloggerne som skyter i været i løpet av vinteren, som feks paradiserne, og som desperat kjører det ene utleverende innlegget etter hverandre.

Er det sommer? Har du en kropp? Da har du sommerkroppen inne. Har du en bikini? Har du en kropp? Da har du bikinikropp. Alle slike innlegg ledsages stort sett av et bilde med masse hud, gjerne kløft, og gjerne en trutmunn.

Er man virkelig desperat så kjøres en spørsmålsrunde der "jeg skal svare på alt" er selve essensen i innlegget. Dette innlegget er selvfølgelig også ledsaget av hud og kløft og alt man ønsker vise frem for å få de nødvendige klikkene.

Innlegg som omhandler drikking av alkohol eller kanskje mest av alt innlegg som handler om å ikke drikke alkohol serveres også gjerne nå i agurkbloggetider. Disse innleggene sammen med innlegg om barn som bråker på fly/reisevei havner meget lett som linker på nettaviser og forsider her og der.

Det siste man tyr til er selvsagt "slik trener jeg rompa" og lignende. Dette er siste mulighet for å fange leserne igjen for noen og enhver. Selvfølgelig legges ved bilde her gjerne tatt rett bakfra slik at flest mulig av visuell-klikkerne nettopp klikker.

Agurkblogging….

Finn på no nytt da vel…

3 kommentarer
  1. Ha-ha, godt å ha en blogg med minimalt med lesere og null inntekter i sikte på dette. Jeg er liksom VELDIG fri til å skrive om det jeg vil 😀 For mange blogger nok ganske agurkete uansett … 😀

  2. Hm, takk for tipset, da kommer det et innlegg om sommerkropp i morgen. Skal se om jeg finner et bilde med kløft 😉 Men det med rumpetrening blir verre … 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg