Ingen pant: Aaaargh…

Det er duket for å adressere i-landsproblem nr 47; Flasker du ikke får pantet.

Hvor mange ganger har du ikke stått ved panteautomaten og oppdaget at flaske som til og med er kjøpt i samme butikk ikke kan pantes. Jeg snakker ikke om glassflasker etc som underlig nok ikke har pant på seg (selv om vi sikkert betaler pant), neida jeg snakker om den forbanna ene flaska som gang etter gang kommer ut igjen av maskinen.

Ooookay… Du prøver igjen, og igjen.. så legger du flasken til siden, panter noen andre før du prøver igjen. Flaske inn med strekkoden opp slik at den skal leses greit, men niks.. flaska spinner rundt og rundt før den igjen kommer ut av åpningen.

Du legger igjen flasken til siden, panter noen andre helt like flasker og lurer kjapt inn problemflasken igjen, og tenker at nå går det greit. Pøhh… spinn-spinn-spytt ut…igjen.

Så drar du feil-på-bilen-uten-å-ha-peiling-og-titter-på-motoren-trikset, du står og titter inn i det runde hullet i veggen akkurat som om det vil hjelpe noe. Det mangler liksom bare at du putter henda i lomma og tupper til veggen for å prøve fikse problemet.

Du gidder ikke tilkalle betjeningen for 1,50 heller så da ender drittflasken sammen med plastposene i dunken.

Aaaaaaargh…

#pant #flaske #ilandsproblem

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg