En provoserende bokstav

Kanskje verdens mest provoserende?

Blir du forbanna når du ser denne bokstaven? Kjenner du nakkehårene reise seg og føttene skrape i bakken som oksen i tyrefekterarenaen? Kommer sinnarynken fortere enn snerken legger seg på den brune sausen? Blir du rett og slett møkk irritert hver gang du ser denne bokstaven?

Vet du…

Da kan du f*** ta deg en bolle og dra til fastlegen din og sjekke alt fra krumme nesehår opp i hjernen til gnissesår i rompefestet på grunn av trusestrikken.

Vi har nå begynt å kjøre med vår eldste sønn. Han har tatt kurs, betalt for kurs, og fått papirer på at han har lov å øvelseskjøre med oss.

Men da må vi sette på den L’n bak på bilen.

Det vi da opplever er bilister som ser på vår bil som noe som nærmest må A) dyttes for å få den til å øke farten, og B) Kjøres forbi mer eller mindre uansett hvor vi er.

Vi er veldig på det å holde flyten i trafikken så sakte kjører han ikke. Det spiller forsåvidt ingen rolle heller, for glemmer vi ta av L’n så skal jaggu biler forbi da og. Vi opplever biler som er langt bak som kjører veldig for fort for å legge seg opp i ræva på vår bil og dytte.

Vis litt hensyn til biler med L på i trafikken for svarte! Det blir jo bare verre om det «dyttes» eller tutes i kryss etc, da kveles jo bilen og ting tar enda mer tid.

Jeg vet at jeg gjør..

#trafikk #bil #L #opplæring #øvelseskjøring

2 kommentarer
  1. Hehe….har gjort noen erfaringer her ja 😉 Og joda…det hender jeg også kjører rundt med den bokstaven, fordi jeg har glemt å ta den av 😉
   Har ikke gjort så mange sånne negative erfaringer må jeg innrømme. De fleste tar hensyn. Men så klart, det er jo av og til noen som bare MÅ vise at i alle fall de ikke trenger en sånn L 😉
   Vi har nå kjørt i ett år, og heldigvis gikk det ganske fort før datteren min sluttet å stresse når noen ble innpåslitne. Men folk har litt lett for å glemme at de faktisk en gang selv var elev…..
   Lykke til med kjøringen….her kjøres det nesten hver dag, og det er bare koselig 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg