Den farlige nugattien..

Glem alt annet

Mobbing og rasisme er bare småtteri i forhold.

Nok en gang er det altså dette ene pålegget, ja pluss kjeks da, som er i vinden når det gjelder barn og barns velferd. Ernæringseksperter legger ut om dette farlige pålegget som gjør at barn ikke har det som de skal. Dette farlige pålegget som gir barn en dårlig oppvekst. Dette farlige pålegget som gjør at barn mistrives og ikke lærer som de skal i skolen. Dette farlige pålegget som gjør at barn faller utenfor og ender opp som narkomane og det som verre er.

Det er da ingen vits i å sitte på foreldremøte på skolen og diskutere utfrysing, mobbing og rasisme når man har noe så viktig som nugatti på matpakka å diskutere.

Les: Voksne uten ryggrad eller vilje!

Barn ekskluderes med vilje av andre barn mens foreldrene snur ryggen til. Barn mobbes av andre barn mens foreldre snur ryggen til. Det vil nemlig ikke foreldre snakke om. Det blir for ubehagelig. Men å diskutere og prøve bestemme hva slags pålegg unger skal få ha på de tre brødskivene sine, ja det vil de snakke om.

Hva med å prøve å se de virkelige problemene som barn har? Hva med å innse at det er ikke et tynt lag nugatti på skiva som ødelegger skolegangen?

Kjære foreldre til skolebarn i alle aldre: Drit i å bruke masse dyrebar tid på å diskutere nugatti opp og ned. Dette finner hver enkelt familie ut av selv med sine barn.

Det er så mye annet dere bør åpne øynene for..!

Les: Foreldre: Ikke lær barna mobbing!

Da mine barn gikk på barneskolen så satt vi faktisk en gang å måtte høre på om det skulle være lov eller ikke å spise youghurt på skolen. SFO sluttet å servere cornflakes fordi det var litt sukker på. Det tar man altså tak i. Men elever som mobbes, fryses ut, sjikaneres etc, det tar man ikke tak i. Det har kommet en ny lov nå som sier noe om at skoler må ta tak når noen sier de mobbes..men hva om en del av problemet er læreren?

Opp med øynene.

Det er vel tross alt bedre at det spises en skive eller to med nugatti, syltetøy, smør og lignende…enn at det ikke spises i det hele tatt?

#barn #ungdom #skole #mat #skolemat #nugatti #brødskiver

 

1 kommentar
  1. Veldig gode poeng. Trampeklapp til deg =)) Nugatti er jo også godt, fjern palmeoljen så er det bankers 😉 He he. Fra spøk til alvor igjen. Helt enig! Det er for mye fokus på ting som egentlig, i det store bildet blir veldig små i sammenhengen….

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg