Det er klart mannen må ha lang fødselspermisjon

Det skulle da bare mangle!

Det er jo ikke måte på hva man som par må igjennom i en gledens tid etter at man konstanterer at graviditeten er et faktum. For etter at lykkerusen over forventet familieforøkelse kommer hverdagen brått:

Kvalme og oppkast. Halsbrann. Trøtthet. Søvnproblemer. Følelsesmessige forandringer. Treg mage. Forstoppelse. Hemoroider. Bekkenløsning. Ryggsmerter. Urinveisinfeksjon. Inkontinens. Vann i kroppen. Åreknuter. Leggkramper. Strekkmerker

Og alt dette er bare før barnet blir født.

Etter fødselen kommer alt det andre snadderet. Kanskje er det noen rifter i underlivet. Brystvortene blir såre, kanskje de sprekker litt. Nattevåk pga mating eller kanskje litt kolikk.  Det er beinhardt.

Da er det jo ikke rart at de norske politikere endelig har hørt mannen og fra nå av innvilger mannen 19 uker til å komme seg på etter alle disse strabasene ved en fødsel (på 80%, 15 uker på 100%).

ps… ironi…

Det er altså slik nå at nye regler er innført..

Ved 80% er det 19+19 uker + 18 uker til fordeling som man vil

Ved 100% er det 15+15 uker + 16 uker til fordeling som man vil

 

Helt ærlig, fra en fyr som er ferdig med denne delen av livet;

DETTE ER ALTFOR KORT TID FOR MOR OG BARN

Alt det jævlige mange damer må igjennom ifm med graviditet og fødsel… og så knepper politikerne ned og ned på tilknytningstiden mor og barn har etter fødsel som er så viktig.

Det er helt ærlig ikke så hardt arbeid å bli pappa. Litt “arbe” i sengehalmen og så 9 måneder etterpå må man holde handa og en klut på fødestua. Så er det bare å være med som best man kan inntil puppen begynner bli ferdig som frokost, formiddagsmat, lunch, middag, kveldsmat og nattmat for den lille.

 

2 kommentarer
  1. Bryna rykker rett opp i luggen når jeg leser foreldre som sliter med tanke på denne fordelingen, tenk at voksne mennesker skal få tredd nedover ørene regler som dette? Hver og en familie er unik, alle med et mål om å komme seg best mulig gjennom en stor omveltning som det å få barn er, og hver unike familie vet hva som er best for dem.
   Nå er jeg lei denne regjeringen vi har, det kommer mer dritt enn godt spør du meg, på tide å kvesse klørne og løpe til valgurnene (eller pc’en) og bruke den stemmen vi har ved neste valg!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg