Blinklysidioter!!

Jeg tror ikke det finnes noe som irriterer mer i trafikken enn bilister som slurver med blinklysbruk. Det finnes et utall av de. Hvordan de ble slik aner jeg ikke, for vi lærte vel alle korrekt bruk da vi tok førerkortet.

Det rare er, at det virker som at jo dyrere bil du har jo mindre blir blinklys brukt. Kanskje er det slik at i all luksusen så måtte de spare på noe..og derfor får man beskjed ved kjøp at det må blinkes minst mulig pga dårlige pærer?

Her er noen av de som irriterer mest;

 

De som ikke bruker i det hele tatt. Dette er jo da som sagt i all hovedsak de med dyre svære biler. De som av en eller annen grunn tror de eier trafikken. Slenger du på Bærumsskilter så kjører de altfor fort i tillegg, og har null peil på vikeplikt og hensyn i trafikken.

De som praktiserer blink når du svinger. Disse står da enten helt stille umotivert i kryss og lager kø. Plutselig ser du de begynner kjøre igjen og blinklys kommer på. Disse folkene sløser ikke med blinklys og bruker de bare akkurat når de svinger.

De som praktiserer sving først, blink etterpå. Litt av samme folka som blink-når-du-svinger folkene. Disse her utmerker seg ved å svinge av fra hovedvei inn på avkjøringsfelt, kjøre helt frem til kryss, vente til det blir ledig, og så sette på blinklys idet de svinger og krysser veg.

De som praktiserer nærmest mulig svingen blink. Disse kommer alltid kjørende og viser ingen tegn til å skulle svinge av. Dette gjør jo at alle andre venter og ikke kjører ut i kryss. Rett før svingen finner sjåfør av kjørende bil ut at det skal blinkes. Trafikk-flyt er no dritt er deres motto.

De som praktiserer blink hele tiden. Hvordan i heite h******* er det mulig å kjøre i lang tid etter et kryss med blinklyset på? Titter disse folka ikke inn i dashbord i det hele tatt? Hører de ikke en eneste lyd?

De som ikke blinker i rundkjøring. Mange har lært å blinke ut. Ikke like mange har lært å blinke inn. Jeg blir ikke irritert på de siste.. men de som ikke blinker ut.. Aaaargh…

 

Har du flere eksempler på blinklysidioter?

 

 

 

2 kommentarer
  1. I tillegg er det de som ikke bruker blinklys som antagelig klager mest over at trafikken flyter dårlig! Det kunne jo hende vi fikk litt bedre flyt hvis alle brukte blinklys (riktig). Helt enig med deg😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg