Når kommer koronaskatten?

Hvor lenge er det til vi skal betale dette tilbake?

Er det en ting jeg er 100% sikker på så er det at vi vanlige skattebetalere kommer til å svi for regjeringens krisehjelp i mange mange år etter at koronaviruset har blitt slått ned eller i beste fall utryddet.

Jeg er også 100% (sikkert 110% og) sikker på at parallelt med regjeringens stadige jobbing med, og offentliggjøring av diverse krisepakker, jobbes det med diverse måter man skal kreve mye av disse pengene tilbake når tilstanden normaliserer seg.

Det kommer nok en koronaskatt

Det kommer nok en koronaavgift

Vi kommer til, når tiden er inne, få presentert en skatte- og avgiftsøkning som skal være med på å betale hele gildet en gang til. En nasjonal skatte- og avgiftsdugnad om du vil. Her skal det nok kreves inn penger til oljefondets gjenoppbygging, til materielt beredskap som vi ikke hadde da dette startet og til medisinsk beredskap som vi heller ikke hadde.

Jeg er faktisk oppriktig overrasket over at politikerne ikke en eneste gang har nevnt ordet “kostnytte i denne krisen. Men det kommer nok. Etter hvert som man får litt mer kontroll på situasjonen vil pengene sitte hardere fast i regjeringens klør og man vi begynne å beregne og snakke om kostnytte på tiltak. Det tør selvfølgelig ikke noen av politikerne si noe om nå. Forskerne gjør det.. men ikke politikerne, enda…

Men vi får ta dette når den tid kommer. Nå må vi først komme oss gjennom dette og begynne bygge landet opp igjen.

Dog skal sies:

Er det en ting jeg er glad for nå så er det at skrullene i MDG ikke på noen måte har hatt eller har noen makt i landet Norge. Hadde deres politikk vært gjeldende hadde Norge i dag vært komplett rævkjørte og tilbake til pre-olje-fattigdom. Jeg tenker alle hipsterne og ungdommene som tidligere stod på barrikadene nå også er glad for at det er ansvarlige folk som har styrt landet og ikke folk fra “livets harde skole” som lever på rocketobakk og egenproduserte nelliker og neper..

 

Og forresten….

Dere anti-vaksine-folk…

Hvordan synes dere dette går? Er dette innafor?

Må bare regne med en en del daue folk?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg