Ringerike Geriatriks flyr igjen!!

Etter noen års dvale på seriespill-fronten er det nok en gang klart for rutinerte menn fra Ringerike Ishockeyklubb til å kjempe om poeng annet enn med «sa brura» vitser.

Nok en gang skal de rutinerte ut og vise frem flippa-flippa pass og dragninger. Fall med og uten mening. Tversoverpasninger i egen sone til og med skalla folk hadde rivd seg i håret av. Slagskudd får man jo ikke se siden det ikke er lov. Kroppstaklinger er heller ikke lov..det er bra siden de aller fleste av oss spiser middag rett før vi drar. Kjøttkakene smaker best første gangen.. ikke fullt så gode når man må svelge de en gang til fra halvveis oppe i halsen etter en takling.

Ringerike Geriatriks setter altså kurs mot Jessheim og kamp mot Ullensaker Flyers. Fra tidligere av har dette vært tette spennende og til dels hatske oppgjør (ene og alene pga Teddy Tourette) så vi får se hva denne kvelden bringer siden vi er informert om at nevnte Teddy nå jobber som Life coach og mental trener med fokus på stille-yoga og indre ro.

Geriatriks stiller med en grei og liten tropp.

Målvakt: Erik Sørensen.
Backer: Anders, Sondre og Trond.
Løpere: Per Øyvind, Ulrich og Jim. Henning, Tommy og Steffen.

Veteranregler er lest og ristet litt på hodet av.. slik som alltid. Det blir like spennende å se -A- om dommern kan regla, og -B- om spillerne husker at de er på veteran og ikke på divisjonslag.

Vi har ikke noen Åslin eller Rimjans til å kjøre PP for oss, så vi gjør som vi pleier, lang lyre på vingen og inn bak mål…så tar vi det derfra.

Kampen starter 20.00 i Ullensaker ishall. Det betyr at den er ferdig 21.05.

(Disse skal ikke være med)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg