Ringerike Geriatriks i BBQ Classic 2024

Det er lite som er så gjevt som å delta på Ringerike Geriatriks i disse Classic-oppgjørene. Blod, svette og tårer helt i stil med de aller grommeste oppgjør i NHL blir det jo selvsagt ikke, men det blir desto mer innslag av “gamle menn som tror de er 25 oppi hue og prøver og se sånn ut og”..

Det er også derfor det er diktator-uttak sett opp imot hvem som melder seg på til disse kampene. Denne gang blir det dog meget enkelt å ta ut 1 + 15 siden antall påmeldte faktisk er akkurat 1 + 15.

 

Kampen starter 16.00

Oppvarming 15.20-15.40 (hvis vi orker 20 min oppvarming)

Vi kjører gule drakter med valgfrie strømper… er så stress å bytte på de holderne..

 

Geriatriks har pr i dag følgende påmeldte til dette classic-oppgjøret. 

Erik Sørensen, Gabriel Rasch, Henning Hansen, Kenneth Egeli, Christer Jordbru, Johan Eskelund, Steffen Strømsnes, Per Øyvind Johansen, Sondre Skar, Tommy Løken, Martin Parthaugen, Steffen Tinholt, Marius Ulseth, Ulrich Falkeid, Anders Eskeland, Jim Gallagher

Dette betyr jo at ved lett hoderegning, og en i mente, så er laget foreløpig da 1 målvakt og 3 femmere.. hører dere… 3 femmere.. ikke 3 rekker… Rekke er de foran…. backer de bak.. tilsammen blir de femmer.

 

Målvakt:

Kenneth Egeli

Kenneth har begynt oppkjøringen nå. Matchday er nok mannen nok en gang i det umulige hjørnet… vi håper bare pucken skytes i det samme.. da blire lite baklengs.

 

Femmer 1:

Sondre, Johan, Per Øyvind, Ulrich, Jim

Man kødder ikke med JUP-rekka.. og da med solide Super-Joe og flipp-pass-kongen Skar som backer oser det offensivt feinschmekkeri i 3×20. Vi sier det allerede nå. Per Øyvind skyter i høyre kryss, Jim skyter mellom beina, og Ulrich prater inn pucken fra alle vinkler.

 

Femmer 2:

Marius, Anders, Henning, Tommy, Martin

Flipp og flapp sammen med han som bare scorer i turneringer må bare bli bra. Når man så kjører eliteback-Ulla og elite-mål-teller-Anders sammen som backer bak flipp-flapp og han som selv sier han er født i feil kropp, han skulle jo vært tynn, ja da kan det ikke bli annet enn suksess

 

Femmer 3:

Christer, Erik, Gabriel, SteffenT, SteffenS

Christer som ser ut som han trener 3 ganger i uka selv om han ikke gjør det settes sammen med policeman Sørensen… denne komboen har vi tro på bak en rekke med proffsyklist flopp og proffpilot Tinholt sammen med proffbackhand Strømsnes.

 

 

 

Ps!

Jeg tror vi aldri egentlig ble enige om hvem som var hvem av Flipp, Flapp og Flopp dengang rekke-uttrykket ble lansert av coach-Johansen en gang i tiden. Rekka var altså Henning Hansen, Tommy Løken og Gabriel Rasch.

Her kan alle komme med innspill

Flipp:

Flapp:

Flopp:

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg