Rystende video? Er den det?

I går la altså TV2 opp en video på siden sin som viser en mann i bare skjorta som tilsynelatende sniffer noe av ikke bare en men 2 nakne dameromper.

Som vanlig hiver media seg på og skal ha uttalelser av forbund, klubber, politi og spiller(ne) selv. Dette gjør de selvsagt fordi det visstnok er en ishockeyspiller som gjør dette på videoen.

Jeg ser denne videoen og kan ikke tenke annet enn som jeg gjorde i forrige uke da Jarlsbo dro opp saken med en voldelig episode:

 

Når skjedde dette?

Var spilleren ishockeyspiller, dvs på jobb, da han var med 2 nakne damer og tilsynelatende sniffet noe ev rompene deres, eller var han privatperson som i et dusteøyeblikk lot en kompis filme mens han “kødda” med å sniffe noe?

 

I tillegg:

Er virkelig dette en rystende video for idretten?

Jeg ville skjønt reaksjoner fra Norges Ishockeyforbund om snifferen hadde landslagsdrakt på seg.

Jeg ville skjønt reaksjoner fra klubben hans om han hadde klubbdrakt på.

Jeg vil skjønne reaksjoner fra forbund/klubb/politi OM det viser seg at det var kokain i butt-cracken på damene

Jeg vil skjønne reaksjoner mht doping om spiller faktisk sniffet noe..

 

Videoen ville vel vært rystende om personen, for det er det jeg tenker, om personen (som spiller hockey) hadde snudd seg mot kamera og smilt med barten full av pulver samt at man kunne tydelig se 2 dameromper det ser ut som man har rulla boller på.

At dømmekraften til disse gutta har ryki rett ut vindu rett før de postet denne videoen noe sted er jo ikke å betvile. Spørsmålet gjenstår jo uansett : Ble det gjort noe ulovlig her? Hvis ikke; Skal spiller(e) straffes uansett fordi norsk idrett er så uskyldsren at det ikke kan “drites på draget” i et off-season-øyeblikk?

 

Hvem tar skade av dette?

Om det viser seg å være stoff i bildet – spiller (e)

Om det viser seg å være kødd – spillere (e)

Jada, det kan nok hende at noen sponsorer ikke synes det er så kult etc.. men denne videoen kan da umulig kobles til klubb/firmaer på noen slags måte. Dette er noe som har blitt gjort av privatpersoner, og det er de som må stå til rette for det på den ene eller den andre måten.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

6 kommentarer
  1. Eventuelt er det media som blåser opp overskriftene og herjer rundt for å få sjokkerte uttalelser fra alle kanter…
   Jeg er ganske lei journalister. Om noen er irriterte eller opprørte og sier bestemt fra om en sak, står det i overskriften at vedkommende “raser”eller “freser”. At ting ble sagt rolig og bestemt, betyr ikke noe for en klikkjaktende reporter.

  2. Gitt at dette ikke “bare er guttestreker”, men at personen har en utfordring med bruk av ulovlige rusmidler, så mener altså media at den aller beste måten å hjelpe personen på er å offentlig gjøre dette. 100% skivebom fra media sin side.
   Andre som sliter med et avhengighetsforhold til rusmidler blir tilbudt hjelp og avvenningsprogram uten at deres identitet avsløres.
   Hvordan ville journalisten eller redaktøren følt seg dersom deres egne ” ikke veldig smarte” ferie påfunn ble presentert på samme måten. Hvordan ville deres famile, barn og kjærester følt seg når de får en slik sak i fjeset.

   Bladsmørere… tenk dere litt om, så vi ikke får en ny Tore Tønne sak.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg