Stavanger – Ringerike 4-1 (2-1,2-0,0-0)

Det ble hjemmeseier i DNB Arena

Kampen startet som alle andre på 0-0. Jeg synes Ringerike kommer godt i gang. De forechecker godt og er skikkelig oppe i stavangerspillerne. Men, etter ca 5 minutter så glipper markeringen foran mål og Burton kan enkelt pirke inn 1-0.

Etter ca 16 minutter forsøker Ringerike på en dribling bak eget mål og misser. Søberg plukker puck, passer Burton foran som finner Kissel tversover som putter. Både Burton og Kissel er alene foran mål.
Stavanger leder nå 2-0 på to stk lettkjøpte mål sett med ringerikeøyne.

Etter ca 17 1/2 minutt kommer et skikkelig hockeymål fra Ringerike. Perlini sender puck ned til Åslin som finner Pappalardo foran mål og dermed 2-1 som også blir perioderesultat.

Om Ringerikes mål var et skikkelig hockeymål så var Stavangers 3-1 scoring et klasse-pp-mål. Karlsen på blå ned til Berg-Paulsen på mållinje som på en-touch finner Tangen-Henriksen i slottet som skyter «på dirrer’n» wreit im winkel bak Petterson i Ringerikes mål.
4-1 kommer etter skudd fra Østby der Søberg slår inn retur.

Tredje periode ender 0-0. Perioden bærer preg av at Stavanger leder komfortabelt og st Ringerike ikke har mer enn 15 spillere.
Dalen og Jenssen er ute. I tillegg er nå Bjørnstad ute pga skade. I dagens kamp var ikke Parks med pga noe jeg ikke vet. Når vi så også vet at Markstrøm er ute i 3 kamper pga matchstraffen mot Lillehammer så ble det tynt i dag.

Skuddstatistikken ender 46-14 så at Stavanger vinner er det ikke så mye å si noe på.
Dog kunne denne kampen vært helt annerledes om Ringerike ikke «ga bort» de to første målene.