Stjernen i trøbbel… “Lørenskogtrøbbel”…!!

Og sorry, men her kommer nok Ringerike-mannen i meg frem

I dag kom det frem i media det mange i styre og stell rundt omkring har visst en stund; Stjernen er i skikkelig økonomisk trøbbel. De er faktisk i såpass til skikkelig trøbbel at forbundet nå skal se på om klubblisensen kan reddes eller ikke. Dette skal man etter hva jeg forstår avgjøre i mai.

Stjernen gikk 650 tusen i minus i 2018 og har pr nå en negativ egenkapital på 1,8 millioner.

Forbundet krever positiv egenkapital for å gi klubblisens

Videre er det heller ikke mer enn 2 år siden Stjernen måtte inn på en økonomisk handlingsplan. Handlingsplanen skulle hjelpe Stjernen til å bedre økonomien, men det har den da tydeligvis ikke.

 

Så;

Videre sies det i den samme artikkelen (sitat tv2 sport): **-Vi vil strekke oss langt for å få beholde Stjernens klubblisens. De har vært lenge i den øverste divisjonen og med en ny arena på vei er det viktig å ha dem med. Samtidig må man klare å balansere å gi klubben nye sjanser , men man vil ikke at klubben skal gå konkurs, for det ønsker vi virkelig ikke**

 

Altså;

Det at forbundet går inn og skal strekke seg langt for å redde Stjernen “forde de har vært med lenge”.. er det god nok grunn? Skal ikke de som har vært med lenge måtte følge de samme regler som de nye? Lørenskog måtte jo ta den veien før årets sesong etter årevis med økonomisk slit og rot. Da det nå viser seg at Stjernen også sliter på samme måte, burde man ikke da på ett eller annet tidspunkt stikke fingeren i jorda og begynne på nytt der også?

Hvordan skal man lære seg ellers at man ikke bruker penger man ikke har?

Arenaen i Fredrikstad er planlagt ferdig i 2022.. mer enn god nok tid til å “ta en Lørenskog” og være på plass igjen med god økonomisk styring i hele linja.

 

Kan man si det slik?

Ringerike gikk inn i Get med hud, hår og alle tilgjengelige midler for å berge plassen i Get, men klarte det ikke.

Stjernen berget plassen sin i Get ved å bruke en haug med penger de ikke hadde på spillere de ikke hadde råd til.

Er det da riktig å “belønne” Stjernen med hjelp og Get-plass fra Forbundets side?

 

Fortsettelsen:

Jada, jeg er fra Ringerike og vil ha Ringerike i Get.

Jeg synes det blir feil å kreve full økonomisk korrekt styring og opplegg fra Ringerike om de vil være med å “leke” med de store….men da ikke gi samme krav til feks Stjernen.

Videre håper jeg for Ringerike sin del at de får noen signaler fra Forbundet så tidlig som mulig om det er slik at det går åt skogen for Stjernens klubblisens.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg