Med smak av mus…

Noen ganger blir man sittende å tenke på de mest besynderlige ting..

Vi for eksempel har jo 3 katter nå….for den ene kattungen skulle jo bare holde den andre kattungen med selskap på veien hit og så kunne vi levere den tilbake igjen etterpå, yeah right…og 3 katter spiser faktisk endel mat..bløtfor og tørrfor….og disse matene har masse forskjellige smaker..

Og det er her det skurrer litt.. Har du noengang sittet å sett utover et jorde der det gresser kuer… for deretter å se huskatten Preben komme halsende ut av krattet og angripe Dagros.. Har du noengang sett Preben hoppe opp og bite seg fast i halsen på Dagros som en villmarkens løve og avvente til bittet sørger for Dagros ikke får puste mer og faller til bakken? Sjansen er vel mer at Preben kommer til å henge der til Dagros vil sove og legger seg på Preben og knuser han..

Hvorfor nevner jeg dette? Jo fordi det tydeligvis er endel av kattens naturlige diett..oksekjøtt.. Eller er det egentlig det? Hvor mange kuer har katta di kommet draende hjem med og lagt på dørmatta og mjauet stolt? Hvor mange kuer har du funnet litt halvråtten under sofaen i selskap med storfamilien Maggots…?

Hvorfor finnes ikke kattemat med musesmak? Hvorfor finnes ikke kattemat med rottesmak? Hvorfor finnes ikke kattemat med fuglesmak? Tenk å kunne gå i kattemathylla på butikken og velge mellom kattemat med troste-, skjære-, spurve- eller dompappsmak… Så kunne man kjøpe sett opp imot hva katta pleide dra hjem til huset? Og hvis man skulle skjemme bort katta..Sheeba med Linerlesmak..!

På Felleskjøpet ville de da ha de store billige sekkene med muse- og rottesmak..

Og forresten… Kylling i gele… Hvor i den norske natur kan man jakte på det?

6 kommentarer
  1. Kanskje det egentlig er mus og rotter i boksen… ja for når mattilsynet tar prøver av menneskemat så finner de jo diverse produkter som ikke inneholder det som står på boksen…

  2. Problemet er alle disse linerlene som måtte bøte med livet da…Og hvis de skulle lage kunstig smak i stedet, vda var vi jo noen nødt til å vite: Hvordan smaker egentlig linerle?? 😉 Eller rotte, for den saks skyld…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg