Hver gang vi møtes…

Sigvart Dagsland…..aldeles ingen kristen rocker!!

Jada jada… Jeg, vi, ser på Norske talenter, Nytt på Nytt og Skavlan på fredager…og Graham Norton og hvis det ikke blir for seint.. Duste-TVNorge dytter jo stadig verdens beste talk-show lenger og lenger ut på kvelden/natta… På lørdager er det egentlig kun Hver gang vi møtes som trekker oss samlet inn foran boksen..

Vi så det forrige gang og vi ser det nå.. Hver gang vi møtes er musikkreality på høyeste plan uten utstemminger eller allianser meg her og allianser meg der.. Dette er rett og slett et feelgood program som kun har konkurranse av audition runden i TheVoice når man snakker underholdningsverdi…

I dag var det så Sigvart Dagsland sin tur til å være hedersgjest.. For å si det rett ut….den mannen er cool og morsom.. og dyp.. Ja, i tillegg til å synge jæskli fint selvsagt.. I dag tok Sigvart selv opp en ting som jeg synes var interessant… Nemlig dette med at media stadig vekk kaller de som tilfeldigvis er kristne for kristen-rocker eller lignende… Sigvart mener innsiktsfullt at med dette stempelet så betyr dette kort og godt at hver gang han opptrer så har han da en agenda…nemlig å frelse folk..

DET benekter han på det sterkeste.. Folk må få tro på det de vil sier han..

Da er han helt på linje med meg.. Tro på det du vil.. Men ikke “plag” andre med det.

9 kommentarer

Siste innlegg