Melodi Grand Prix… Sånn på husk..

Hu rødhåra sang og Kåre Magnus sprang.. Åpningsnummer med litt av hvert….men mest “bli ferdig”.. Endelig var den jo det, og etter litt forklaringspjatt er vi endelig klare:

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 1… En haug med gamle marsjerende engelsk gebrokkentsyngende damer.. Garantert tusen poeng fra østblokk-landene om den hadde vunnet!

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 2… De gamle traverne Stage Dolls på plass på scene i MGP.. Puddelrock uten puddel lenger.. Sorry..Dette ble Stage Dølls og et av de nummerne som ble brukt til å hente ny duggfrisk!

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 3… Stine Hole Ulla… Sukkersøtt.. Så sukkersøtt at kjæresten hennes får diabetes av å kysse henne. Dessverre så var sangen like kjedelig som søt.. Den var faktisk “jeg sjekker facebook kjedelig”…

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 4… Makeda.. Husker ikke sangen lenger og det sier vel sitt. Det jeg husker er en svart stram sloggi samt at de hadde klistret aluminiumsfolie på den gjennomsiktige skjorta hennes..

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla

Sang 5… Pegasus. Dansebandet der vokalisten slo ut håret skikkelig. Her vsr puddelhårfaktoren stor. Sangen derimot var bare hakket mindre kjedelig enn Dølls gutta sin sang..

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 6… Freddy Kalas.. Party-dude med forsøk på partysang inn i MGP. Skal det bli sånn nå at MGP må invitere inn en sånn type deltaker hvert år litt sånn som de gjør i Skal vi danse med Schøll osv?

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 7… Laila Samuels. Grei nok sang. Blondine. Kort kjole. Overraskelsen så langt.

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 8… Elouiz. Den beste sangen og vokalprestasjonen så langt. Kommer sikkert ikke til no finale..til det var hun for flink.

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 9… Suite 16.. Nei, nei, nei, nei, nei og atter nei. Dette var dårligere enn kyllingkjøttdeig 2 uker over datoen. Hvem i alle dager mente at dette skulle være bra? Foreldre med unge døtre: Prøver de på sånt til neste år og så får dere ta fra unga deres telefonen.

Jan Fredrik Karlsen: Bla bla bla bla bla

Sang 10… Agnete. Dette er sangen “alle” har sagt er best og skal vinne årets MGP….og det gjorde den jo. Agnete er ei likandes jente hun.

Da var det over.. Så var det å vente på at de 4 superfinalistene skulle ropes opp og synge igjen. Pausenummeret var som vanlig det beste på hele showet, Jan Fredrik fikk bla bla bla bla blaaaet litt mer, vi fikk en dose med mgp historie og så var det klart.

Her dubbet jeg bittelitt ifølge fruen..

Nåvel, Agnete vant fortjent. Vi vinner ikke Eurovision med sangen.. Da måtte vi ha sendt de marsjerende damene med bolleklipp og rosa søplesekker på seg.

10 kommentarer
  1. Dette var en presis og treffende oppsummering. 🙂 Du vet det er dårlig når du prøver å oversette de fantastiske nødrimtekstene fortløpende til norsk i hodet for å holde underholdningsverdien. Det er dårlig fra før, men tro meg, det blir ikke bedre på norsk 😉

  2. Sparing og andre krumspring: Hehe… Det har jeg ikke gjort.. Skal huske til neste år. I den internasjonale finalen har jeg mer enn nok med å ligge i fosterstilling med krampelatter over hva land kommer med til finalen

  3. Veras Univers: Hei Vera 🙂 Jan Fredrik er en av de som er født med en genfeil. Han er født med en uttømmelig dose energi. Denne energien må ut ellers kommer hodet hans til å poppe opp som en champagnekork…

  4. No fikk æ mæ en go latter. Førr en artig og godt beskrevet oppsummering av MGP . De første ut, Laikalespedamene va jo bare heldt crayzye. Syns de var fengende, pga Putin sitt forhold til homofile burde de jo ha vunnet, de hadde gjort voffen Laika om til en lespehund,
   Ha.ha Karlsen, bla.bla , godt beskrevet.
   Du er vanvittig god på å blogge altså. Liker tastetrykkene dine.
   Hilsen Lisa

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg