Forbannede mai! Det er jo bare bråk!

Det skjer hvert eneste år!

Så er vi igang med den bråkete måneden mai igjen. Det er jo omtrent ikke fred å få. Hele året er det behagelig stille men nå som mai er her er det bare bråk. Ettermiddager og kvelder, det er ikke fred å få. De myldrer frem og skal vise seg og sette mai på hodet.

Bråk, bråk, bråk..og høy musikk…eller i hvert fall det de kaller musikk. Disse flokkene med folk driver på.

De popper frem og lager bråk. Du har ikke sett noe til de hele året men plutselig kommer de. Hver eneste mai. Dunk dunk dunk lydene skjærer i ørene. Du irriterer deg og lukker igjen terrassedøren og vindu men dunk-dunken trenger igjennom som en varm kniv i smør. Middager og kvelder…dunk-dunk-dunk..

De driver på helt frem til 17 mai. Lydene, bråket, det stopper ikke. Ja ikke før 17 mai da. På kvelden den 17 er det endelig stille. Da er de utslitte. Da orker de ikke mer. Da er det endelig over. Stillheten er endelig på plass igjen.

.

.

.

.

.

.

Korps ass….

.

.

,

Nåvel.. 😉

Jeg skal herved komme med en oppfordring til alle musikk-korps som skal tusle gjennom Hønefoss 17 mai. Spill noe da.. Jeg går jo ut ifra at dere har øvd masse. Er det ikke da litt kjedelig å bare marsjere over torget og kun la fyren med skarptromma komme med sine barampapapamm tikk tikk tikk tikk brrrrrrrrrrr brrrrrrrrrrr tikk tikk tikk barampapapamm?

#humor #ironi #korps #russ

5 kommentarer
  1. He he he enig med deg, stillheten er bra etterpå. Men for oss single kvinnfolk får vi vertfall et glimt av at mannen kan ta seg virkelig godt ut på 17.mai. Så noko for noko 🙂 🙂
   Fin kveld til deg 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg