Uforskammede sjikanerende tilskuere!

…som bare syter og klager.

Jeg synes det driver og utvikler seg en mer og mer dårlig holdning blant tilskuere. Det er liksom ikke måte på hva det skal klages over, det være seg på nett eller i hall. Det klages på fasiliteter, spillere, dommere, kaffen, kameraføring for å nevne noe..

Nåvel, jeg tenker jo da at kan de så kan jeg…så nå er det min tur til å klage.

Jeg er møkk lei kunnskapsløse tilskuere som skriker og bæljer ut ukvemsord til dommer da ting skjer ute på isen. Gå hjem, søk deg frem til regler, les de, utdann deg selv og kom tilbake med mer kunnskap om hockey før du skriker skråsikkert fra tribunen.

Jeg er møkk lei tilskuere som står og sjikanerer dommerne ute på isen. Hvordan i helvete skal norsk ishockey få rekruttert nok dommere om de unge spillerne man ønsker også skal begynne dømme står og hører drittkjeften enkelte tilskuere klarer lire av seg.

Jeg er møkk lei tilskuere som ikke viser respekt for sporten vår. Det å vise spillere så liten respekt at det bues når skadet spiller reiser seg å går i boksen burde faen meg medført karantene på tilskuerne som gjør sånt.

Jeg er møkk lei tilskuere som finner det riktig å klage på den jobb de frivillige gjør for at kamper skal gå greit unna, det være seg i hall eller på nett. Det er for svarte ikke en kjeft som får betalt for noe av dette, så hold kjeft eller still opp og gjør det bedre selv.

Jeg er møkk lei tilskuere som står og slenger dritt til spillere ute på isen. Hvordan i helvete skal vi klare å lære opp unger til å oppføre seg skikkelig når det foregår til tider ABC i mobbing fra tribunen? Engasjement ja, mobbing nei.

Jeg er møkk lei tilskuere som tydeligvis mener at fordi de er supportere av ett lag så har de blancofullmakt til å sitte på nett å skrive dritt om alt og alle som ikke holder med det laget. På med skøytene å gjør det bedre selv da vel.

Jeg er rett og slett møkk lei folk som ikke bidrar med noe annet enn syt og klag.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg