Vise hensyn = gått av moten?

Hva f*** er i veien med enkelte folk?

Vel, hva er i veien med ganske så mange folk burde jeg kanskje heller skrive.

Jeg mener på ingen måte at vi alle skal gå rundt som puddinger som ikke gjøre noen ting, men det er lov å vise hensyn, tenke på andre, være med på å skape flyt selv om vi selv mener vi er ganske viktige.

Det at folk bare gjør akkurat som de selv vil uten å tenke på at det finnes andre som kanskje da trøbler litt er liksom bare helt normalt for de. På rullefortau stiller de seg opp med kofferter hulter til bulter så du må være hekkeløper for å komme frem. På toppen av rulletrapper finner de ut at det skal avholdes symøte. De prøver trenge seg inn på buss/tog/etc før de som skal av har fått sjansen. Kjører de bil så driter de i alle andre så lenge de selv kommer frem.

I går tuslet vi gjennom passkontrollen på Gardermoen, og oppdaget idet vi rundet hjørnet i den trange gangen der, en familie som hadde funnet ut at der skulle de stå og vente på resten av flokken. Kofferter og folk og ikke i nærheten av å ha tenkt på å lage passasje for oss andre var åpenbart helt greit for dem.

Da vi hentet bilen på Dalen etter hjemkomst så var det såvidt vi fikk kjørt ut fordi sjåføren av en Bærumsregistrert Rover fant ut at alle pent bare kunne vente slik at madammen i huset skulle slippe å gå mer enn 2 meter til bilen.

Det er tydelig at det å vise hensyn er vanskelig for mange. Jeg håper det egentlig bare er ubetenksomhet men tror dessverre ikke det. Jeg har tro på at karmaen vil være god for alle de som tross alt viser hensyn, slipper folk frem, er høflige, etc..

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg