Men ikke noe vegetarskvip nei.
Dette er vårruller med svinekjøtt, gulrot, løk og no sausegreier fra no skumle flasker fra innvandrerhylla på butikken!
Slik ser de altså ut da de er ferdig stekt i olje. Men; Dette er jo å foregripe begivenhetenes gang.
Først må man ha rispapir. Jeg som har trøbbel med å kjevle ut en pizzadeig er dypt imponert over den/de som klarer kjevle ut ris til sånne firkanter. Derfor går jeg på butikken og kjøper ferdige firkanter istedenfor å prøve selv.
Så bøtta med det rare i. Her lærer man seg etter hvert hvor mye man hiver oppi av hver ingrediens. Kjøtt, løk, gulrot, kålhue i raspet form, sauser jeg ikke kan uttale samt salt & pepper…det har jo alltid sjefskokker oppi. Dette røres sammen og så er man klar til å rulle sigg.
Jeg bruker selvsagt stand-in til dette grisearbeidet. Rispapiret "limes" med egg som pensles på. Det er en helt klar fordel å knekke egget opp i en kopp i rå tilstand. Det å gnukke et kokt egg bortpå ala limstift funker ikke.
Vårrullene legges ferdig rullet i et sirlig pent og dandert fiskebeinsmønster. Hulter til bulter blir bare ehh..hulter til bulter..
Vårrullene stekes så i panne med masse olje (husk å kjøpe tidligere på dagen ellers må du ut og kjøre da du egentlig har lyst å montere en duggfrisk mot leppene). Vårrullene stekes til til de blir gyllenbrune.
Slik. De skarpeste av leserne vil kjenne igjen bildet fra litt lenger opp.. Kudos til dere.
Vårruller er fingermat. Jeg liker å nyte de med litt chilisaus samt et glass saft.
Enjoy
Les også: Omelett for dummies
Les også: Pizza fra bunnen av
Les også: Søndagsfrokost: Beggstykker
Les også: Pinnekjøtt, Steg for Steg
#mat #matblogg #matbloggere
Våruller er godt
Så riktig godt ut!
Vegetarskvip?? Høres ikke ut som du har smakt så mye vegetar, men kan opplyse at det ikke er noe skvip. Det blir som å si at man ikke liker Tapas. Jeg kan også fortelle deg om alle fordelene for helsa, miljøet og for dyra. Hadde glatt spist det der, uten kjøtt vel og merke
Adina
Adina: Det var veldig godt
rteworld2: Var veldig godt
julietalivstil: Yes