Drit i sommern; Akkurat nå er det kvallik

Fantastisk reklame for hockey på Ringerike

Det er dette det handler om. Det er dagen derpå, men i motsetning til andre mer tunge dagen “derpåer” så er denne dagen derpå lett som en fjær. Ingen småfugler som tramper på tunet eller skjærer som skriker høyere enn brannvarsleranlegget på taket av Rådhuset. Det ble seier i går. 3-0 over Kongsvinger i første kval-kamp i forsøket på å rykke opp i Get-ligaen.

(foto :Ringerike Panthers)

Så lett og ledig som det er mulig for meg og min 47-årige kropp å våkne og stå opp gjorde jeg det i dag med et smil om munnen. Ut på gulvet, 2 hode-skulder-kne-og-tå, og så på kjøkkenet for å sette på kaffen.

For en fantastisk kamp og reklame det var i går for ishockey. For en atmosfære for spillere, ledere, apparat og tilskuerne selv. 932 personer var med på å gjøre dette til en festaften i Schjongshallen. Gleden over å se målene i går, 1-0 Adolfsen (Ryttar), 2-0 Hansson (Ellefsen, Söderberg) 3-0 Dalen, blant spillere og publikum gjorde dette til en dag å huske. Denne kampen vil bli husket. Nå kan man se fremover og sette nye mål.

Akkurat i dag velger jeg å se bort fra kommentarer som 1 divisjon er mye dårligere enn det dårligste Get-lag…som straks resultatet 3-0 var et faktum ble forandret til Kongsvinger var dårlige enn noensinne, 1 divisjon er fortsatt for dårlig. Jeg velger også i dag å se bort fra tv-folk som fremsnakker alle andre lag enn lag fra Hønefoss når det gjelder ishockey, (og fotball). Ringerike vant, og det var nærmest stinn brakke i hallen. Ringerike hadde 4 rekker og 3 backpar som bare malte og malte og fikk utteling. Kongsvinger så rett og slett kjørte ut midt i 3 periode, og trener selv måtte innrømme at Ringerike var et bedre lag i går.

Jeg håper nå hver og en av spillerne restituerer seg ordentlig. Jeg håper hver og en av tilskuerne (og noen til) kommer tilbake på torsdag da Stjernen fra Fredrikstad kommer, kampstart er 18.30. Jeg håper Linda på gymmen har fått ned pulsen fra 230. Jeg håper Randi lærer seg til å drikke en duggfrisk, det må jo alle kunne. Jeg håper forbundet var fornøyd med arrangementet. Jeg håper på like mange folk og seier mot Stjernen på torsdag. Jeg håper at mange flere lærer seg at ishockey er best å se når du er i hallen.

Det var opp imot 10 varmegrader i lufta i Schjongshallen i går. Det var ingen smerte. Vi håper på gjentakelse på torsdag.

 

Tabellen:

Ringerike 3 poeng, kan få maks 18 poeng

Stjernen, 3 poeng, kan få maks 18 poeng

Narvik 0 poeng, kan få maks 15 poeng

Kongsvinger 0 poeng, kan få maks 15 poeng

 

Slutt å trykke på linker i messenger for F***

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Get-Liga #Get-kval #Get-kvalifisering #Ringerike #Narvik #Stjernen #Kongsvinger

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg