Til brukere + foreldre i ishaller: Ta av dere skoene

Ikke ødelegg skøytene våre!

Det finnes en ting som kan gjøre gleden ved å spille ishockey mindre (man skulle jo nesten ikke tro det var mulig), og det er skjemme skøyter. Dette gjelder ikke bare for de profesjonelle utøverne i NHL, Get-spillerne i Norge, 4-div spillerne i Norge eller oldboysspillere for den saks skyld. Dette gjelder for abslutt alle som har snørt på seg skøyter og skal prestere noe ute på isen. Hvorvidt det er å spille VM for Norge eller prøve dytte en pingvin på hockeyskolen spiller ingen rolle. Er skøytene skjemme så blir opplevelsen og mestringsfølelsen dårligere.

Du som forelder/foresatt: Har du noengang vært i en garderobe der det første du møter er en skohylle? Har du sett på den hylla og så tenkt: “jammen, jeg skal jo bare inn og knyte skøytene til guttungen”. har du når du har gjort det vært 100% sikker på at det ikke sitter småstein under skoene dine som da kanskje faller av inne i garderoben, og som en eller annen spiller da tråkker på med sine skøyter?

Jeg vil egentlig gå så langt som å si at alle foreldre/foresatte skal ta av seg på bena når de går inn i en garderobe, samt at man skal tilstrebe at barn så fort som mulig kan ta på seg eget utstyr, inklusive skøter, slik at garderoben slipper bli befolket av de som ikke har noe der å gjøre. Som eksempel kan jeg bruke garderoben vi benytter nå 3 ganger i uken der vi har “null sko” policy (for Ringerike foreldre/foresatte: 4-div-garderoben). Den blir nå benyttet også av andre, noe som medfører at vi må koste før hver trening pga sand og småstein på gulvet i garderobe + på matter ut i hallen.

 

Huskeregler for alle spillere, foreldre/foresatte: 

1 – Tramp av deg mest mulig skitt utenfor hallen

2 – Ta av deg på bena om du skal inn i garderobe

3 – Tråkk minst mulig med sko på utlagte gummimatter i ganger

4 – Tenk deg om; Må du inn i garderoben?

5 – Ta vare på skøytene ved å holde gulv rent

 

Husk dette kjære spillere, forledre/foresatte: En liten stein betyr kanskje ikke så mye for deg i det store og det hele, men for den spiller som tråkker på den og får trening/kamp ødelagt av et svært hakk, så betyr den lille steinen alt. Dette handler om å respektere hverandre og gleden ved å ha skøyter som er skarpe.

Husk det alle dere som følger barn på trening etc:

Er du sløv i hue så blir skøytene til laget også sløve.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33. 

 

#ishockey #2hockey #hockey #Get #Getliga

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg