Hva f*** småbarnsforeldre…skjerpings!!

Det er midt i fellesferien og vi er på tur hjem fra en 12-dagers i Danmark.

Vi har leid hus i Holbæk og i Ålborg i denne perioden. Turen startet med å kjøre fra Hønefoss til Svinesund, forbi Gøteborg og Malmø for å kunne kjøre broen over til Danmark. Alt med hensyn til kjøring etc har egentlig gått knirkefritt. Det å kjøre bil i Danmark er jo rene julekvelden mht motorveier osv.

Det skulle gå 12 dager og noen timer før jeg ristet på hodet og rett og slett hissa meg litt opp over andre folk og spesielt småbarnsforeldres ubetenksomhet og egoisme.

Dagseilas fra Frederikshavn til Oslo kan være tøft nok for voksne, men er kanskje spesielt kjedelig for barn. Derfor arrangerer de jo aktiviteter slik at ikke atskillige unger blir pælma over rekka før man ankommer drøbaksundet. Vi hadde som vanlig lugar frem til 16.00, for deretter å måtte finne et sted å sitte de resterende 2,5 timer.

For å drøye tiden ytterligere tok jeg med meg minsten på 6 inn i C-view lokalene for piratshow. Whoheyyy sa minsten da vi gikk, sjørøvere er kult.

Jeg ser ikkeno sa han ganske fort etter ankomst. For hva hadde skjedd? Joda, foreldrene til de barna som var tøffe nok til å ville være på scenen stilte seg opp rett utenfor scenegulvet med ryggen til resten av lokalet. De stod skulder til skulder og skapte en effektiv mur og hindret alle andre i lokalet i å se noenting som helst.

Skjerpings altså småbarnsforeldre. Jeg har vært i denne situasjonen selv. Det er greit å ta bilde av barna altså, men du kan da for f*** ikke bli stående og hindre sikten til alle de barna som ikke tør gå opp på scenen.

Dere må jo sette dere ned.

Tenk på om dine egne barn ble stående bak og ikke fikk se noe.

Tenk!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg