Mads Hansen; Det beste som har skjedd Norge siden kroppspress dukka opp.

Sorry Mamma til Michelle, Isabel Raad og evt andre som Mads Hansen kommenterer: Dette fortjener dere, og hærskaren med wannabees som følger dere.

Det er nesten komikveld å lese kommentarfelter der Mads Hansen har kommentert, der fansen til en av toppbloggerne skal være med å forsvare bloggeren.

Heldigvis finnes noen fornuftige blant alle som kommenterer men de aller fleste er rett og slett kunnskapsløse og klarer ikke lese budskapet Mads Hansen kommer med. De går løs på Hansen sin person og ikke hva han faktisk sier.

Om Mads Hansen bare klarer å få 1 ung person til å se lyset midt i all galskapen unge mennesker suger til seg fra toppbloggere så er det verdt det. Om bare 1 person ser at operasjoner ikke er tingen. Om bare 1 person skjønner at barn av bloggere ikke har valgt det livet så er det verdt det.

Mamma til Michelle føler seg snurt om dagen. Hun forsvarer sine innlegg med datteren avbildet etc. Hun ser ikke ut til å ta inn over seg det at datteren ikke har valgt dette livet. Det faktum at datteren (og/eller de andre barna) kommer til å finne bilder av seg selv ute på nett for alltid er visstnok ikke noe problem. Det største poenget er jo at hun heller ikke ser at hun bruker datteren for klikk og penger.

Men; Det er jo ikke noe nytt at med en gang det går litt nedover for en toppblogger så kommer innlegg med barn, innlegg med rompe/pupp, innlegg med sex-spørsmål etc.. Da går klikkene opp igjen.

Kjære unge mennesker der ute: Slutt å la dere bli manipulert av toppbloggerne. Slutt å klikk på disse krangle-blogg-innleggene. Slutt å gi toppbloggerne penger for svada-innlegg. Slutt å la dere imponere av et liv med utnytting av andre.

Og…

Mads Hansen: FORTSETT

Les forøvrig gjerne DENNE om kropp for klikk

#kropp #kroppspress #bloggere #kvinner #menn #sex

8 kommentarer
  1. Enig i det, men et lite spm bare der igjen. Hva med de som har tatt slankeoperasjon og trenger plastikkkirurgi med stramming og fjerning av hud som er til overs? Og der syns jeg Mats har tatt alle under samme kam

  2. Stian: synes du «gidder ikke trene, kan operere» henvender seg til de? Det gjør ikke jeg. Jeg velger lese budskapet, ikke alle unntak. Akkurat som når man kritiserer latskap med ord…så mener man jo ikke de med dysleksi eller diagnoser.

  3. Denne slageren til Mads Hansen er knall bra. Det at han tapte et veddemål og skulle gi ut en låt, det at han og Staysman klarer å snekre sammen en låt med det budskapet er helt genialt.
   Jeg er selv en stor mann med en del kilo for mye og jeg har ikke noe problem med teksta. Budskapet i låta er jo at det er et kropps hysteri ut av en annen verden der ute. Det kommer mye av media og blogger. Man skal ha perfekte pupper, rompe, ansiktet skal være korrekt sminket, man må ha de rette moteklær og alt i hjemmet er striglet og strøkent til en hver tid. I følge mange bloggere. WHY!!!!!
   Skulle like å se hjemmet til disse bloggerne med små barn rett etter leggetid. Og hvis det er så strøkent til en hver tid hos de småbarn familiene så stakkars de barna. De kan ikke få lov til mye.
   Nei all honnør til Hansen og co for denne låta. Håper folk våkner og ser på seg selv med et annet syn og hver fornøyd.

  4. Mads mener han bekjemper kroppspress ved å drege ned andre mennesker? Det er jo helt klart at han ikke vet hvordan forhold unge jenter har til kroppspress + år postene hans resulterer i at andre blir trakassert på melding og på gata noe han vet selv så er han med på det.

  5. P: Mads Hansen poengterer at enkelte (mange) bloggere/influencere skamløst utnytter media, kropp, barn etc for å tjene penger…og i tillegg ikke tar et snev av ansvar overfor hva slags tanker de setter i hodet på spesielt unge jenter.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg