Vi forskes ihjel, nå må de f*** meg gi seg!!

Har forresten noen forsket på forskerne?

Det går altså ikke en eneste dag uten at en eller annen avis, fortrinnsvis på nett, avmelder ett eller annet resultat innen forskning. Det forskes altså på så mye snodige greier at man kan jo ikke annet enn å undres på om “forskere” er en global Nav-ordning skapt for å holde en viss mengde teoretikere som ville skapt total kaos i vanlige jobber i arbeid.

Det som er sikkert er at der en forsker etter lang og grundig forskning har funnet ut et postivt resultat rundt et spesifikt produkt eller tema så går det ikke mange dagene før en eller flere andre forskere forsker det resultatet rett i kjellern og ut med dassvannet!

Det forskes på mat og drikke, kropp og helse, sex og samliv, trafikk, tobakk og alkohol, etc.. Det finnes knapt det mat og drikkeprodukt som ikke forskerne klarer å forske seg frem til er sunt og ikke sunt på samme måte som sex og samliv både er bra og ikke bra litt ettersom hvilken innfallsvinkel man tar. P4 hadde jo en snutt hver eneste dag om hvorvidt kaffe var sunt eller ikke basert på forskning, meg bekjent var det sånn cirka 50-50 der og.. Alkoholforskning tyder å være julekvelden, påskeaften, nyttårsaften og bursdag på en gang for forskerne. Øl og vin er jo usunt og sunt om hverandre til de grader at skal man leve etter det forskerne sier i denne forskningen så blir man mer forvirret enn å prøve å lære cricket-regler.

Det er kanskje slik det må bli når regjering etter regjering har statsbudsjett-alibi-posten “forskning” med og sørger for at den samme posten er velfødd med penger hvert eneste år. Det er da vi får lese om “ku-prompens innvirkning på global oppvarming”, “mandelpotetens fotreffelighet som diarepropp på peruvianske apekatter”, “brødskivens betydning for hypofysen og lukking av fontanellen” og mange mange fler…

Jeg har og mens jeg er inne på dette temaet lyst å minne om en stk forskning som fikk meg i fosterstilling i latter etter først å ha rista mer på hodet enn et middel puddelrockerband gjorde på 80-tallet.. Nemlig denne banebrytende forskningen Hæ, er narkomane usunne?

Jeg har ingen tro på at denne dusteforskningen kommer til å stoppe med det første. Jeg tenker heller da å oppfordre til å forske på følgende tema: Hva vil folket at det skal forskes om?

Nåvel.. Banebrytende forskning til tross: Hva med å bare drite i alle resultater og leve livet uten alt det stresset…med måte.. Da tror nemlig jeg veldig lite her i verden er farlig og/eller skadelig.

#forskning #forskere #håpløs

4 kommentarer
    1. en forsker i Danmark fikk 4 millioner for å forske på om det var sant at barn liker tivoli………..
      kan de ikkje gi meg de millionene så skal eg svare og skrive et pent innlegg om dette temaet?

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg