Fjordkraftligaen – full torsdagsrunde

Begge lederlagene med hjemmekamp. Beholder Østfold alle 6 poengene eller forsvinner noen av de nordover og/eller vestover?

Jeg så at noen skrev at man ikke var overrasket over at begge østfoldlagene lå i toppen. Jeg må innrømme at jeg synes det er litt overraskende, for det pleier ikke være slik. Men, det er bare spilt 4 runder, så mye kommer til å skje fremover.

Stjernen tar i dag imot Stavanger. Begge lag vant forrige kamp på sudden, Stjernen mot Lillehammer og Stavanger mot Grüner (historiske poeng til Grüner i DNB). At Stjernen tok Lillehammer på sudden var vel ikke like overraskende som at Stavanger måtte ha sudden for å vinne mot Grüner hjemme. Jeg tenker denne kampen er hel-åpen og fort vekk ender med sudden.

Vålerenga får besøk av Lillehammer. Vålerenga vant 2-3 borte mot Ringerike mens Lillehammer som skrevet over her tapte på sudden mot Stjernen. Denne kampen er også etter min mening helt åpen mht vinner. Ingen av lagene har vel sånn sett overbevist enda. Det er fjerde mot femte på tabellen. Vålerenga glimtet til i noen minutter borte mot Ringerike og ledet 0-3 på grunn av det…men ble nesten tatt igjen. Lillehammer med seier mot Storhamar og Grüner før suddentapet forrige runde. Når alt det er sagt.. jeg setter penga på Vålerenga i denne.

Sparta får besøk av Ringerike. Normalt sett står disse lagene godt til hverandre i kamper og det blir ofte spennende selv om Sparta stort sett har gått vinnende ut av kampene. Sparta har begynt veldig bra denne sesongen og har i likhet med Stjernen 10 poeng på 4 kamper. Ringerike har 3 poeng (seier mot Grüner) og så 3 ett-målstap så langt. Man får selvsagt ikke poeng for ettmålstap i ordinær tid, men starten på sesongen har vært god for Ringerike sett under ett. Jeg velger å håpe på at Ringerike setter noen mål og holder Sparta til minimum sudden.

Frisk Asker – Storhamar blir spennende. Storhamar ser ut til å ha kommet i gang etter en trøblete oppkjøring mens FA ikke virker å ha ting helt på stell enda. FA fikk så hatten passet mot Sparta forrige runde, mens Storhamar sikret seier med 2 mål i tredje mot MS. Åttende mot tredjeplass.. Spennende å se om FA fortsatt ligger på samme plass etter denne runden. Det kan bli mange poeng opp til toppen etter hvert  om poeng ikke kommer inn snart.

Grüner – Manglerud Star er “finale nummer 2 av 15” mellom lagene som før sesong er tippet blant bunn3. I “finale 1” vant som kjent Ringerike hjemme mot Grüner. Grüner var nære et enda mer fantastisk resultat enn suddentap mot Stavanger i Stavanger i forrige runde, mens Manglerud måtte gi tapt for Storhamar. Det er tidlig i sesongen som sagt, men disse kampene mellom MS, Grüner og Ringerike er meget viktige oppgjør mht plass 8 på tabellen (om sesongen går slik veldig mange har spådd).

 

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg