Fjordkraftligaen torsdag 20 oktober:

Full runde torsdag:

18.30 Manglerud Star – Stjernen

18.30 Lillehammer – Frisk Asker

18.30 Ringerike – Sparta

19.00 Grüner – Storhamar

19.00 Stavanger – Vålerenga

 

Tabellen sier B, B, B, B, B

Hvordan det ender er muligens noe helt annet.

Jeg tenker jo at alt tilsier at Stjernen skal ta 3 nye poeng borte mot Manglerud Star, men skulle det være slik at Stjernenspillerne kommer til Garasjen med skjemme skøyter og mer tanke på hvor skal vi stoppe og spise på vei hjem, og jaggu skal a “få det” når jeg går inn døra hjemme.. ja da ryker poengene mot Craighead, Bowles og Bejmo.

Lillehammer – Frisk Asker er vel like pip åpen som alle de sluttspillskampene som bare endte i borteseier.

Ringerike – Sparta pleier være relativt jevnt, dog med et Sparta-overtak resultatmessig. Kanskje er dette dagen da Ringerike får full uttelling foran hjemmepublikummet. Veldig jevnt forrige match, Sparta vant vel 1-0 på sudden.

Grüner – Storhamar bør og skal være 3 poeng Storhamar… men samme der.. er det mer fokus på dame, mat og Shamrock enn match, ja da kan Grüner være vanskelige å ta i egen hall.

Stavanger – Vålerenga er rundens stormatch. Vålerenga i dytten møter et Stavanger-lag som ikke helt er oppe og nikker enda. “Dette var dritdårlig fra start til slutt” fra Sveum etter forrige match mot Stjernen, et nesten like bra intervju som det med Røymark i fjor da muggost var mindre muggen enn han. På ett eller annet tidspunkt så løsner det for Stavanger, men spørsmålet er om Vålerenga tillater det å bli i dag.

 

Årets første karantene er et faktum:

Jonas Djupvik Løvlie idømmes 2 kamper for kne-taklingen på en Ringerike-spiller.

Sitat Disu: “Løvlie anses til å ha nok tid for å vurdere motspillers posisjon og med det tilpasse hastighet og retning. Når treffpunkt blir på motspillers ben gjør dette at taklingen utsetter motspiller for en betydelig skaderisiko. Taklingen utføres i moderat kraft og hastighet, men ingen spiller skal kunne forvente å bli taklet på denne måten. Løvlie som taklende spiller må bære det fulle ansvaret for treffpunktet i taklingen. Taklinger som dette utløser stor kraft og utsetter motspiller for stor skaderisiko, og er uønsket i ishockey”. Sitat slutt.

 

Jeg ser at enkelte henger knaggen på at Ringerike sin spiller forsøkte å komme unna og dermed hang benet igjen, og derfor ben-treff.

Er det egentlig en unnskyldning man kan bruke?

Ville man sagt det samme om feks Ringerike sin spiller forsøkte komme unna taklingen, men hode “hang igjen” og treffpunkt da ble hode? Jeg tror ikke det. Da tror jeg vi hadde snakket om 4-5 kamper. Ser man også historisk på dette så dømmes ofte kne-taklinger til 3-4 kamper, så 2 kamper er vel sånn sett innafor når det først ble matchstraff.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg