Fy faen Oslo… Gratulerer….

Nå får dere byen enda mer for dere selv.

I skrivende stund er det mer eller mindre ferdig opptelt i Oslo. 67,5% deltakelse i valget har gitt H 25,4%, AP 20,1%, MDG 15,2%, SV 9,1%, R 7,2%, FNB 5,9%, V 5,8%, FRP 5,3%, SP 2,2% og KRF 1,7%.

Dette betyr kort og godt at rød-grønn side kommer til å fortsette i sjefsstolen i Oslo, dog med en kjempetvist i maktfordelingen i byrådet. MDG har nå blitt så store at de rett og slett kan rævkjøre AP i sak etter sak i de 4 årene som kommer med litt støtte fra wannabe-partiet SV eller revolusjonshungrige Rødt.

“Jeg elsker bompenger” stod Lan Marie og utbasunerte på valgvaken i går. Vel; Om det var jalla å se Siv Jensens “morna Jens” i sin tid så var det faktisk vondt å se dette i går. Jeg la forøvrig merke til befolkningen på MDG’s vake i går… masse unge mennesker som helt sikkert ikke har familier og barn, jobber og tidsklemme å forholde seg til. Der var det nok atskillig høyere faktor av kaffe latte smatte datte drikkere med fippskjegg og cardigans..

 

Er det virkelig dette Oslo vil?

Vil virkelig Oslo’s innbyggere dette. Blø penger for å være med på å kutte i utslipp? Kutt som ikke gjør større virkning på verdens utslipp enn en dråpe vann tilført Stillehavet ville gjort.

 

Nåvel…

 

Jeg tar det for gitt at vi hører lite til klaging fra Oslo-kanten de neste 4 årene.. Dere har valgt dette selv. Alle dere som stemte AP, SV, MDG og Rødt…samt alle dere som ble hjemme…

Dere kan ikke klage når MDG skrur til skruen i byrådet og vil stoppe det ene etter det andre prosjektet på bakgrunn av sin størrelse.

Dere kan ikke klage når parkeringsplass etter parkeringsplass forsvinner eller får regler som gjør det tilnærmet umulig å eie egen bil innenfor Ring3.

Dere kan ikke klage når MDG skrur opp bomavgifter hinsides all fornuft.

Dere kan ikke klage når MDG stenger gate for gate for å sette ut lekeplasser

Dere kan ikke klage når MDG gjør turistnæringen vanskeligere

Dere kan ikke klage på forhøyede priser håndverkere på grunn av adkomst/parkeringsproblematikk

Dere kan ikke klage når MDG får enda mer makt..

Dere har valgt dette selv..

 

Ps… Dere trenger vel bil for å komme på hytta i helgene.. Hvor skal den stå i uka?

 

1 kommentar
  1. Jeg er svært takknemlig for at jeg ikke bor i Oslo. Og jeg la også merke til antall unge mdg-lovers. De skal jammen få seg litt av en kalddusj når de endelig blir voksne og forstår hva de har gjort. Huff…..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg