Geriatriks – Pappagruppa 8-1 (4-0,1-0,3-1)

Kampen ble en suksess og en umiddelbar start på en tradisjon.

Testosteronet sydet i 2 garderober. Køller ble tapet etter alle kunstens regler. Skøyter ble sjekket og knytt så tight og stramt at selv en nyfødt kalv hadde sett ut som Sonja Henie midt i en piruett. Vannflasker ble fylt til randen og litt til for det skulle drikkes helt på høyde med Get spilleres inntak av vann.

Det var klart for kamp.

Pappaene i foreldrelaget var mer spent enn første gang frua tok av seg og sa “nå skal vi lage en hockeyspeller”. Oldboysene var mer spent enn fjæra på en gammal Escort. Ute på isen ser man så 15 oldboysspillere og noe av det samme antall pappaer samt noen som enten har jugi på seg en unge eller har fått aksept for at “jeg har sikkert en, jeg vet det bare ikke”..

Nåvel…

Sekretariatet var bemannet av The Helltuns + Eva som skulle debutere som utvisningsboksvakt. Kiosken var åpen takket være Janka (og Linda?). Dømmingen ble tatt hånd om av Tobias, Kriss og Dagfinn (som hadde knytt skøytene hardest av alle).

1 periode:

Pucken ble droppet i denne historiske kampen ca klokka 20.00 og ping-pang-poff så stod det 3-0 til Geriatriks. Det var vel omtrent da summingen fra foreldreboksen ble høy nok til til at man kunne høre “hei.. har vi begynt nå eller? Hva spiller du? Hvem skal jeg bytte med? Faen å fort dette går a,, Hvor er vannet mitt? Se hu fine på tribunen da.. Får’n ikke mat han tynne lange dommeren eller?.. komigjenagutta”… Perioden ender med 4-0 ledelse til Geriatriks, og mens spillerne fikk en velfortjent pause, publikum litt godt å sette tenna i i kafeen, så briljerte Weggersen utpå isen med prepping av flata for en ny periode.

2 periode:

Mye bedre periode av foreldregruppa spillmessig. Veggen Egeli i mål måtte hente frem noen redninger fra tredje øverste hylle og høyere ved flere anledninger. Det ble endel overtallspill fordel foreldregruppa i denne perioden som kun kan komme av 2 ting: Enten så serverte Eva krumkaker og kaffe i utvisningsboksen…eller så fikk hoveddommer flashback til barndommen da han ble tvunget til å spise opp grønnsakene sine. Mer varme i trøya så holdt foreldregruppa perioden til pene “bare” 1-0 til oldboys.

3 periode:

Oldboys giret litt opp igjen, og på tross av hoveddommers iherdige forsøk på å skaffe foreldregruppa stadige overtallspill så ender denne perioden med 3-1 til oldboys. Målet til foreldregruppa viste tydelig at i målscorers husholdning har man ikke snøfreser, der skuffes snøen. Målet = skudd og retur som skuffes opp i taket på backhand. Foreldregruppa hadde flere skudd.. blant annet ett Morten Ask prøvde å ta imot med øret. Det gikk bra, men det var kanskje derfor han heiv innpå hele laget på banen rett før slutt. Geriatriks prøvde desperat å lage 9-1 rett før slutt, og bestemte seg derfor, selvom det var dropp i Geriatriks sin sone, å ta ut målvakt. Det ble ikke mål noen av veiene.

Alt i alt:

Dette var morsomme greier og frister helt klart til gjentakelse. Det er allerede snakk om en ny kamp med bankett etterpå på vårparten samt å ha romjulskamp som en tradisjon.

Tusen takk for all hjelp til alle som bidro til at vi fikk dette til.

Tusen takk til alle som kom og så på. Veldig hyggelig.

Takk for kampen igjen til alle spillere og dommere

Godt Nytt År

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg