Hahaha til alle som trodde NRK-lisensen ble borte

FRP, H, V og Krf; dvs Regjeringen peker nese, og tror alle er dummere enn Trump

For noen dager siden kom altså beskjeden alle som ikke jobber i NRK-systemet, eller som er medlem av Sosialistisk Venstreparti og Arbeiderpartiet, har ventet på i åresvis…faktisk så lenge at man nesten har glemt at man ventet på det bortsett fra 2 ganger i året; NRK-lisensen, den forhatte giroen som kommer 2 ganger i året skal bort. Vi skal slippe å betale 2 x 1700,-

Vill jubel, champisen innerst i skapet poppet samt freddan på en tirsdag i mange av de tusen hjem både i by og i grisgrendte strøk. Endelig har brødhuene i styre og stell i Norge forstått at det er dypt urettferdig å måtte betale 3400,- i året bare for å ha en tv i hus, som spesielt ikke benyttes noe sørlig til NRK. Kanskje er de ikke så dumme alikevel?

 

Vi var ikke lenge i himmelen…

 

Lisensen blir jo ikke borte. På langt nær. Mange av oss må faktisk betale mer. Nå skal det ikke lenger kalles en lisens men en NRK-skatt. Du skal altså skatte litt mer til staten for at NRK skal eksistere. Det spiller ingen rolle om du har tv engang, NRK-skatten skal betales.

Brutto 0-150 tusen = 200 mer i skatt

Brutto 150 – 200 tusen = 800 mer i skatt

Brutto 200 – 250 tusen = 1400 mer i skatt

Brutto 250 – 350 tusen = 1600 mer i skatt

Brutto 350 – oppover = 1700 mer i skatt

Disse tallene er altså personlig. Det er ikke pr husstand. Denne skatten skal betales av hver og en som jobber i Norge og har skattbar inntekt.

 

Sitat Trine Skei Grande: **Dette blir litt dyrere for de som har mange store lønninger i samme husstand.**

 

Øhh…

Det kan man vel trygt si. 2 voksne i samme husstand med 350+ tusen i bruttoinntekt vil altså betale 3400 i skatt for at NRK eksisterer, noe som pr i dag er en økning i “lisensen” på 360 kroner. Så kan man bare begynne å regne på det om mor, far og ungdommer/unge voksne som  jobber og tjener greit bor på samme adresse. Det blir ingen av rabatt meg bekjent på dette at man bor flere med arbeidsinntekt på samme adresse.

 

Det er forøvrig meget interessant at Høyre, Venstre, Fremskrittspartiet og Kristelig Folkeparti har funnet ut at grensen for “store lønninger” er på 350 tusen brutto i året.

 

#Nrk #lisens #skatt #løgn #politikk #politikere #H #V #Frp #Krf #Ap #Sv

2 kommentarer
  1. Jeg jublet ikke, selv om jeg er veldig imot lisensen. For det er lenge siden jeg så at de ulike forslagene de jobbet med, samt eksempler de skulte på fra andre land, betydde lisens på andre måter for folk flest. Jeg synes folk kan abonnere og betale det det koster, og ha gjerne reklame ( det sniker nrk inn uansett og har gjort i årevis),så kan andre velge bort. Men bevares, da blir det smalhans for nrk også, som hos f.eks. tv2. Jeg stusser over at nrk virkelig har hele 100 ansatte på lisensavdelingen. Vi er ikke så mange i dette landet at et slikt antall skulle være nødvendig…men de har jo kunnet søle milliarder hvert år i alle år.
   Det eneste som virker ok, er at politikerne faktisk kan stramme inn pengesekken..”nei, nå får nrk klare seg med femti millioner mindre, for vi må ha ekstra til sykehjem”…Akkurat den styringen er det en del som er redde for.
   Min datter og samboer , begge med lave inntekter og slitne kropper, kommer til å sprekke av det opplegget du skisserer, om det vedtas da. For de kommer jo ut med mer i “lisens” totalt enn i dag. 1600 på hver.

   Det skulle bety at blåsiden, med Frp for folk flest, rammer de lavtlønnede mest..igjen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg