Hei alle partiledere og andre profilerte politikere:

Har dere fullstendig mistet bakkekontakten og tilhørigheten til oss vanlige dødelige?

 

Men først..

Statsbudsjettet er over oss igjen. Som vanlig er hovedessensen at alt skal bli dyrere. Som vanlig skriker opposisjonen om hvor tarvelig denne regjeringen er.. slik som det ble gjort da nåværende opposisjon var i regjering etc. Dette er selvsagt spillet rundt det å gjøre seg viktig for velgerne og potensielle nye velgere.

Men, alle disse utspillene er også et spill for galleriet. Mange av de kontroversielle sakene er politikk regjeringen er inneforstått med kommer til å skape ramaskrik og dermed er klare som egg til “å vise seg som fornuftige folk og trekke tilbake den og den saken” for å vise hvor gode mennesker og godt parti de er.

Nok om det, tilbake til tema.

 

Hei partileder og andre profilerte politikere:

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere bil-lån?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere bil-lån? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle kommunale avgifter og beskatninger?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere bil-lån? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle kommunale avgifter og beskatninger? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle de andre regningene mht bolig?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere bil-lån? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle kommunale avgifter og beskatninger? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle de andre regningene mht bolig? En gjennomsnittslønn som også skal betale for plass i barnehagen?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere bil-lån? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle kommunale avgifter og beskatninger? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle de andre regningene mht bolig? En gjennomsnittslønn som også skal betale for plass i barnehagen? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere plass på SFO?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere bil-lån? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle kommunale avgifter og beskatninger? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle de andre regningene mht bolig? En gjennomsnittslønn som også skal betale for plass i barnehagen? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere plass på SFO? En gjennomsnittslønn som skal betale for alt man trenger av mat og drikke for å leve relativt sunt?

 

-hvor lenge siden er det du levde på en norsk gjennomsnittlønn? En gjennomsnittslønn som skal finansiere boliglånet? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere bil-lån? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle kommunale avgifter og beskatninger? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere alle de andre regningene mht bolig? En gjennomsnittslønn som også skal betale for plass i barnehagen? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere plass på SFO? En gjennomsnittslønn som skal betale for alt man trenger av mat og drikke for å leve relativt sunt? En gjennomsnittslønn som også skal finansiere månedskort, drivstoff, fritidsinteresser, og alle andre utgifter vi som bor ute i samfunnet har

… som ikke har særordningene man har på Stortinget.

 

Hei partileder og andre profilerte politikere:

Skjønner du hvor jeg vil her?

Hvis du ikke kan svare “ganske nylig” på hovedspørsmålet her.. ja da vet du jo ikke hvordan vi har det vi som faktisk lever på norske gjennomsnittslønninger.

Hvis du ikke opplever hva vi må tåle ute i samfunnet basert på hva dere vedtar.. ja da vet du jo ikke hvordan det er.

Du kjenner rett og slett ikke på kroppen det vi gjør…

 

Synes du ikke du da kanskje burde slutte å være så skråsikker på alt i debatter?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg