Kari Jaquesson kaller lege Wasim Zahid en løgner

Det tar liksom ikke slutt fra den kanten

Det har heldigvis vært stille en stund på konspirasjonsfrontens høyborg og fra den selvutnevnte dronning og allviter på virus, sykdom og norsk helsevesen, samt world orders plan for å ta verdensherredømme;  Kari Jaquesson.

Men i dag har hun da lagt ut en video igjen på en av sine kanaler (der folk ikke kan se de like lett som på de kunne da de ble lagt ut på instagram) der hun nok en gang tusler ute og kommer med sitt vanlige oppgulp.

I starten av videoen sier hun sogar at lege Wasim Zahid faket på seg covid-19.

 

Hun starter med: “Det er tull å gå med maske, det er tull”

og fortsetter med

“Jeg synes det er så morsomt at han høy-på-pæra legen Wasim Zahid eller hva nå det er han heter, som har vært sånn masker er fint, nå har blitt smittet av korona, sier han hvert fall da. Det er ikke godt å si hva som er sant og ikke sant, han er jo så glad i PR. Han er jo sånn mister-ekspert-på-smittevern, og jeg-digger-masker, og Kari Jaquesson-snakker-bare-tull”.

Så fortsetter hun med å fortelle om at hun aldri har brukt munnbind og kommer aldri til å bruke munnbind, før hun slår ut med armene pg:

“Jeg er frisk som en fisk, whooooo, jeg gir klemmer til alle jeg kjenner, men ikke til ukjente da..” etc…

 

Ærlig talt:

Om det ikke hadde rabla for Kari Jaquesson tidligere så må det jo ha gjort det nå. Du går ikke rundt og jabber om at en lege faker på seg covid-19.

Legen forklarer i rolige ordelag hvorfor det Jaquesson sier bare er sprøyt selvsagt, men bare det at en person som daglig jobber med å prøve redde liv skal måtte gi et tilsvar på sånt vrøvl er jo bare helt forkastelig.

Det er jo det samme Wasim Zahid gjorde da Jaquesson la ut den forrige videoen fra Oslos gater der hun gjorde narr av det meste som kan krype og gå i Norge som prøver være med på å bli kvitt dette viruset. Han gikk gjennom punkt for punkt og tilbakeviste alle hennes påstander.

Men;

Det er altså ingen forståelse for at dette viruset rammer hardt. Det er ingen forståelse for at de mennesker i verden som ikke har helse eller et helsevesen som kan takle dette viruset faktisk knekker sammen og dør.

Neida, konspirasjonsteoretikere som Kari og noen andre sitter og påstår at denne situasjonen vi er inne i er skapt med vilje av regjeringer og rikinger for å ta fra oss alle våre menneskerettigheter og fire vilje. Det påstås sogar at de som står bak denne situasjonen kaller oss “vanlige mennesker” for useful idiots.. og da tydeligvis ofringsbare i deres søken etter å bli den nye verdensordenen.

De henger seg fortsatt på at det ikke dør så mange. De hopper gladelig over smittevern som en del av grunnen til at vi ikke har så mye død i Norge på grunn av covid.

Som en bonus i år, fordi de eldste har skjermet seg, så dør ikke de av influensa heller siden de ikke er ute og blir smittet, eller blir blir smittet av barn og barnebarn.

Og hvorfor har vi ikke massedød her som i andre land? Jo, fordi vi i mars var flinke som nasjon til å følge regler og skjerme de utsatte mennesker i Norge.

Slipper vi opp det, ja da ender vi gjerne som minimum Sverige..og kanskje verre.

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg