Kommer det noen retningslinjer for sesongen 21-22 snart?

Det er kanskje like greit å komme med de så tidlig som mulig?

Vi er midt i juli og det betyr at det ikke er altfor mange uker til serien starter. September kommer bare fortere og fortere på oss, og er det noe man har lært (håper jeg) er at det skal blodsjekkes at alle får dette med seg, og at det ikke finnes noe rom for å begynne tolke hva skriften i retningslinjene egentlig betyr.

Jeg håper jo at sesongen som kommer ikke blir avbrutt på noen som helst slags måte, men det kan jo forekomme spillere (og lag) som blir satt på sidelinjen mht smitte og dermed er man i gang igjen med kamper som må hentes opp igjen.

Et regelverk på samme måte som foregående sesong er da å foretrekke ha i tilfelle det ene og det andre.

Jeg syntes jo retningslinjene som var sesongen vi er ferdige med var klare, men for enkelthetens skyld tenker jeg nok at noen små presiseringer bør gjøres slik at det ikke er noen tvil for noen lag i prestasjonsserier hva som er gjeldende.

Nå har jo lagene og forbundet vært igjennom mye. Det har vært mye “hva skjer da?” og “hva skjer da?”. Det burde være mulig å legge disse planene, tenke ut forskjellige scenarioer, hvisomattedersomatte, etc..

Det er hevet over enhver tvil at ishockeynorge nå trenger et sluttspill igjen. Hva kan hindre det? Hva kan gjøres for å få gjennomført?

Vi trenger også kvalifiseringsspill. 2 år uten er ikke bra. Det har dessverre blitt sånn pga covid, men går det an å tenke seg en plan B slik at man får gjennomført kvalifisering?

Nå har Forbund, klubber og spillere lært dette.. nå bør planer legges for å være i forkant..

Vet at det er ferie… men noen må vel ha tenkt samme tanken og gjort klart noe… for å slippe det etterspillet vi hadde i år.

 

Legg meg gjerne til på snap: Jimbo-33.

 

#ishockey #2hockey #hockey

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg