Korona-skeptikere; De er en fare for norsk helse og helsevesen

Må de bli seriøst syke selv før de skjønner alvoret?

Det plager meg, og enormt mange andre, at enkeltmennesker i dette landet er med på å skape støy rundt regjeringens tiltaksplan mot smittespredning av covid-19. Det at man kan drive på og bagatellisere covid-19 så til de grader som feks “trimdronning” Jaquesson gjør blir for meg helt hinsides. Hun driver på slik vaksinemotstandere alltid har gjort. Jeg tipper hun også kommer til å følge vaksinemotstandernes eksempel ved utbrudd av sykdom, nemlig å komme løpende til norsk helsevesen og kreve hjelp og lindring… selv om hun nå pisser på alt og alle som driver smittebegrensning, og som jobber i det norske helsevesenet ved å oppføre seg som hun gjør.

Den siste instagramposten hennes sier: “What’s the point of going on…with only a 99,97% survival rate”. Hun velger altså her å kjøre ironi og med det nærmest si rett ut at dette vi gjør i Norge er bare tøys, vi burde slippe opp alle restriksjoner og la de som ikke tåler dette viruset bli syke og evt dø.. For det sier hun jo rett ut i en av sine videoer.. mange av de eldre som har dødd skulle jo dø alikevel.

Ja, det er riktig at vi i Norge ikke har mer enn 292 døde av dette. Spørsmålet man må stille seg er hvorfor. Hvorfor har ikke Norge opplevd massedød slik som Spania, Italia, Usa og Brasil for å nevne noen.

Først og fremst må man rydde litt i hodet når man snakker om dette viruset.

Gruppe 1 – VI har et visst antall som er smittet som ikke vet det.

Gruppe 2 – Vi har et visst antall som er smittet og fått det påvist.

Gruppe 3 – Vi har et visst antall som er syke og kan være syke hjemme

Gruppe 4 – Vi har et visst antall som er syke og som må ha medisinsk hjelp

Gruppe 5 – Vi har et visst antall som er døde av viruset.

Gruppe 6 – Vi har et stort antall mennesker som ikke er smittet

Hele poenget med smittebegrensing og smittevern er jo å stoppe smitten og dermed muligheten for å bli syk. Vi vil jo at det skal være færrest mulig i Gruppe-1, det er tross alt bedre at man vet og kan gjøre de tiltak som trengs, med isolering etc. Det er derfor bedre at Gruppe-2 tallet øker i forhold til dagens situasjon, da kan man nemlig isolere de menneskene fra å smitte enda flere.

Er man så heldig og tilhører Gruppe-3 får man bare lette symptomer og kan være hjemme og bli ferdig med det. Dessverre er det mange, og flere og flere jo mindre kontroll vi har på smitten, som havner inn i Gruppe-4. De må ha medisinsk hjelp. Denne gruppen er frykten norges regjering og helsevesen har. Jo større Gruppe-4 blir jo mer vanskelig blir dette for landet Norge, og jo større er sjansen for at Gruppe-5 tallet øker. Jo mer smitte jo større er sjansen for at smitten når frem til de sårbare menneskene i landet vårt.

Tenk på det alle sammen som pr nå er i Gruppe-6 kategorien. Det er vi som kan være med på å stoppe veksten i alle de andre gruppene jeg har listet her. Tenk på det spesielt dere 13-19 åringer som nå er de som har mest nye smittetilfeller registrert.

Vil du ha en normal hverdag igjen må du følge smittevernregler.

Og hvorfor har vi ikke massedød her som i andre land? Jo, fordi vi i mars var flinke som nasjon til å følge regler og skjerme de utsatte mennesker i Norge. Slipper vi opp det, ja da ender vi gjerne som minimum Sverige..og kanskje verre.

Jeg for min del savner ikke å kunne gå på byen. Jeg savner ikke å kunne klemme. Jeg savner ikke å kunne gå på treningssenter eller i svømmehall. Jeg savner ikke å gå på konsert. Jeg savner ikke de fleste av de tingene vi nå har ekstra restriksjon mot.

Men jeg savner friheten til å kunne gjøre det.

 

 

1 kommentar
  1. Orker ikke bry meg med dama, hun dummer seg loddrett ut! Å gå rundt å gulpe opp påfunn og i tillegg beskylde andre for å være helt på jordet, er jo bare komisk, trist og litt farlig om noen velger å tro henne. Kanskje sjekke fakta før hun kommer med flere utspill.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg