MDG – viser seg bare mer og mer nærmest som en sekt

Nå ønsker de rasere Norge slik de har rasert Oslo

Miljøpartiet de Grønne viser seg bare mer og mer som en sekt som har som mål å tilrettelegge først by, dernest land, til et samfunn som de aller fleste andre ser på som et tilbakeskritt til før Norge fant olje og ble et rikt land med gode velferdsordninger.

Lan Marie Berg sier stadig vekk at Oslofolk vil ha det slik MDG har presset igjennom i Oslo. Ut ifra alt det jeg leser skjønner ikke jeg hvilke Oslofolk hun da snakker om eller har snakket med. Det er jo ikke representativt å snakke med co-medlemmer på partimøte eller med mannen sin over frokostbordet…  Det blir litt som da SV og Lysbakken har meningsmålinger på SV-landsmøte det.. knall-tall..

Det er interessant å se unge MDG-velgere slenge ut det ene nord-korea forslaget etter det andre. MDG vil knuse all biltrafikk og har som mål også, kunne vi lese her om dagen, å fjerne også elbiler fra byene “fordi de står der og tar opp plass og ser stygge ut”.

MDG legger ikke skjul på at de vil legge ned alt som har med olje å gjøre. De sier jo da samtidig at de vil legge ned norges velferdordninger slik vi kjenner de. Det grønne skiftet de snakker om kan ikke erstatte oljeinntekten i det hele tatt. MDG har ikke presentert et eneste godt forslag slik jeg ser det på hvordan Norge som land skal kunne opprettholde levestandard om de kommer til makten og får realisert sine våte drømmer.

Nå har dessverre samferdselsminsteren sagt ja til at soner av Oslo og Bergen kan innføre forbud mot bensin- og dieselbiler. Dette er nok et steg på MDG’s oslorasering. En ting er at de som bor inne i disse sonene rammes beinhardt mht å måtte bytte bil, dvs de påtvinges store kostnader fordi MDG vil leke i Oslo sentrum..men hva med alle de som ikke bor i Oslo og må inn i sonene.. feks ifm idrett? Skal MDG’s anti-bil-diktatur hindre bortelag å komme seg inn i indre Oslo? Jeg har nemlig ingen tro på at de stopper med “gågate-sonene”.. de kommer til å gå etter Ring3 neste gang.

Det er også interessant å se disse unge kaffe-latte MDG-erne snakke så varmt om de fæle bilene… Det er selvsagt før de blir etablerte og skal:

-flytte litt og trenger bil

-ukeshandle for seg og samboer

-komme seg noe sted med barnevogn etc

-ukeshandle til familien på 4

-levere ett barn i barnehage og ett på skolen (i motsatt retning av hverandre).. og komme seg på jobb i tide

-hente begge barna på ettermidagen før “for sent boten” dukker opp

 

Jeg anser det som direkte skadelig for Norge og norsk økonomi om MDG får noe som helst å si på Stortinget. Det er ille nok det de har gjort i Oslo.

De er et ett-saks parti som ikke bryr seg en drit om andre enn seg selv og hvordan de mener alle vi andre også skal leve.

Dessverre har flere partier kastet seg på denne duste-politikken.

Vi kan jo bare håpe man tar til vettet snart.

 

 

 

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg