Ny rapport fra hovedstaden, her ligger folk strødd døde i gatene og vi har det helt grusomt

Slik starter Kari Jaquesson altså sitt innlegg der hun vandrer gatelangs i Oslo

Og hun fortsetter:

Vi er rammet av en forferdelig forferdelig pandemi som merkelig nok ingen vet at de er rammet av før de er testet, så det er helt fantastisk. Jaada.. Dette er en “pandemi”.. Dette er helt bullshit.. Psyko.. Alle er enig, til og med de som går med masker ute i gaten er enig. Alle som er ute er enig i at dette er “pure effing bullshit”

Norge og verden er styrt av narssisistiske middelmådigheter som ikke har fått til annet i livet enn å spise gratis rundstykker, og som har slesket seg til en jobb i politikken. De har aldri gjort noe her i livet, ingen vil ansette dem, annet enn kanskje pr-byråer der de kan utnyttes fordi de har en viss politisk kontaktflate.

Disse narssisistiske middelmådighetene vet at de ikke kan noe, de har slesket seg inn i organisasjonslivet i ung alder der de så har blitt opptrent sammen med mainstream media.

Disse folkene innbiller så folket, sammen med sine utenlandske politiske kollegaer, at det er er livsfarlig virus på ferde.

Det som er fankern da er at det nesten ikke er noen som dør av dette viruset.

 

Ehhh….. lenger enn dette orket jeg ikke…..

Joda, det er “bare” 282 eller noe nordmenn som har dødd av dette. Men på verdensbasis er det 1,3 millioner mennesker som har dødd av dette. Det at det dør færre i år enn i fjor her i landet er jo ikke rart i det hele tatt. De eldre som normalt ville vært ute og blitt smittet med influensa og andre sykdommer er jo isolerte og har vært det stort sett siden mars.

Kari Jaquesson snakker om at Norge har blitt et byråkrat-diktatur. Hun sier faktisk at ingen er syke av dette. Hun snakker om at de gamle kommer til å daue alikevel. Hun snakker om at de som er syke er de som er feite og ute av form, samt selvsagt de med kreft osv… helt uten å vise tegn til å skjønne at nettopp mange av disse menneskene er de som ville vært på en norsk “spania-statistikk” om vi ikke hadde stengt ned i mars slik vi gjorde.

Dama spøker med at det ikke ligger døde mennesker strødd i gatene. Det er bare bullshit.

Det vi kommer til å dø av er ikke korona ifølge denne damen, men det er kjedsomhet, inaktivitet, angst og uro…alt gitt oss av regimet norges regjering nå står for.

Mange av oss kommer heller ikke til å komme tilbake til vårt vanlige liv fordi vi har fulgt disse psyko reglene norges regjering har tredd nedover hodet på oss.

Hun avslutter med “bruk din egen hjerne”…

Nja.. kanskje bruke den selv Kari…

Vi vet også at sunne friske kropper kan tåle dette uten altfor mye plager… men vi tenker lenger enn det. Vi tenker på alle de rundt oss som ikke tåler det og som ikke er klare for tredressen bare fordi du og dine likesinnede synes dette er et pinglevirus som vi bare får stå av.

Mer enn nok av sunne friske folk har stått frem og sagt at dette viruset var og er et helvete…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer
  1. Er jo leit at Korona ikke er alvorlig nok for Kari da. Dama burde jo vært låst inn et eller annet sted, fortrinnsvis sammen med mennesker som har gått lenge på skolen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg