Om et par uker får vi se om 15000 pappskaller satte Norge tilbake

Det er altså ikke mange dager siden 15 tusen pappskaller følte behov for å komplett drite i alt vi har jobba for siden starten av mars.

De aller fleste av oss har nærmest ikke sett nær familie fra Norge stengte ned, til Norge begynte slippe litt opp igjen. Først da skolene startet etc var mange komfortable nok til å invitere nær familie på middag. Vi gjorde også det. Ute. På terrassen først, og så inne. Samtidig som vi gjorde dette fulgte vi også Norges krav om avstand og antall mennesker på ett sted samlet. Vi er på dugnad og gjør jobben.

Men, alt vi har gjort tok altså 15 000, femten tusen, mennesker lang flygefart med høye kneøft og dreit i fordi de ville demonstrere. Det å være mot rasisme burde alle selvsagt være, dessverre er vi jo ikke det, ellers ville ikke rasisme eksistert.. men alle dere 15 tusen; Hvordan i svarte h****** går det an å tenke at, Hey, smitte, det skjer ikke når vi samles for en god sak, det smitter bare de som fester og drar ulovlig på hytta.

Det finnes andre måter å vise sin motstand mot rasisme. Dessverre gjorde dere noe annet.

La oss nå tenke at 10 stk av de 15 tusen var smittet da de ankom og hver smittet 10 som igjen i løpet av kvelden smittet 10 som smittet 10… etc… alle disse drar hjem og smitter sine familier.

Etterspillet av denne demonstrasjonen kan bli en stygg affære i verste fall.

Det at det ikke reageres fra politisk hold etter dette har jeg forsåvidt forståelse for. De tør antakeligvis ikke kreve angiveri av alle som var der for å sette de i karantene. Det at de som samlet seg det skal behandles noe mildere enn de som sniker seg over til Sverige eller slike ting skjønner jeg ikke. Dette er alvorlig brudd på smittevernsbestemmelsene som er gitt oss og vi alle forsøker leve etter.

Det å ha deltatt på denne demonstrasjonen er like dumt som ungdom som klager på jakt fordi man jo kan få kjøpt kjøtt på butikken.

Det å ha deltatt på demonstrasjonen er like dumt som ungdom som er imot dreping av dyr samtidig som de legger ut bilder av Uggsa sine på insta.

Det å ha deltatt på denne demonstrasjonen er like dumt som folka på Paradise Hotel og Ex on the Beach…

Sorry, men dette var like dumt som HAN HER  <– klikk

 

At det årlig melder seg på en 20-30 brøkregnere på diverse realityprogrammer på norsk tv er forsåvidt til å leve med, men at det skulle samle seg 15 tusen i Oslo sentrum var overraskende.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg