Regjeringen bør ta regningen for strømgalskapen

Vi er altså inne i en tid der norges strømavtale med Europa biter norske innbyggere så til de grader i ræva at man egentlig ikke skulle tro det var mulig.

Priser hinsides normalpriser gjør at mange husholdninger knapt har på varme i husene sine for å slippe havne ut med strømregninger de ikke er i nærheten av å klare om man ikke har lommebøker proppfulle av kroner.

For å gjøre det helt klart… Dette er ikke forbrukernes feil på noen måte. Dette er avtalens feil. Dette er naiviteten norske politikere viste da de inngikk Acer-avtalen i sin tid. Jeg kan ikke engang fatte hvor flaue politikerne fra de regjerende partier som inngikk denne avtalen må føle seg nå.

Var det opp til meg burde de samme politikerne nå holde en pressekonferanse der de sier unnskyld til innbyggerne i Norge. En pressekonferanse der må innrømme at de ikke ante hva de drev på med.

Nåvel..

Det skjer jo ikke selvfølgelig… for er det noe norske politikere ikke viser noensinne så er det vilje til å innrømme at de hr gjort feil.

Men, det Norge kan gjøre nå gjennom regjeringen nå er å bruke av den norske rikdommen for å skåne nordmenn etter at de selv har driti så til de grader på draget gjennom inngåelse av en slik strømavtale.

 

Det er enkelt..

-1- Norske innbyggere betaler vanlig strømpris til sine leverandører

-2- Den norske stat dekker overprisingen de selv er skyld i.

 

Galskapen i dette er jo i tillegg at AS Norge kommer til å få giga-utbytte av det som skjer nå pga sine store eierinteresser i kraftselskapene.

 

Det å legge skylden på dagens regjering for dette blir ikke helt riktig.. det var ikke de som inngikk avtalen… men det er dagens regjering som kan gjøre noe med dette…

 

…og det litt fort…

 

 

og til slutt litt lyrikk med og uten nødrim om dagens situasjon… klikk HER

 

 

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg