Ringerike – Grüner 4-1 (2-0,1-0,1-1)

Sesongen er i gang for Ringerike, og den startet akkurat slik alle som følger Ringerike håpet.

Arkivfoto: Sofie Alexandra Kitterød

 

Schjongshallen fyllte seg sakte men sikkert opp torsdag kveld før dropp klokka 18.30. Det viste seg at med stort og smått så var antall tilskuere 999, noe som må sies å være meget bra på en torsdags kveld på Hønefoss. Når det er sagt.. du som tenkte deg på kamp og ikke gjorde det alikevel… tenk om du hadde kommet.. da hadde tallet vært 1000 🙂

Ny intro for inngangen til spillerne. Introen ikke helt innkjørt enda med tanke på lyden, den var nok litt lav. Det rettes nok på før neste match. Nytt av året er at dommerne kobler seg på hallens lydanlegg og forteller hva de har dømt. Dette er noe vi har sett i NHL og SHL og nå er det endelig her. Litt innkjøring på det også, så blir det bra.

Ringerike vant altså åpningskampen 4-1. 3 poeng mot Grüner er viktig for Ringerike for Grüner er ett av lagene Ringerike skal og må slå for å nå sluttspillet nok en gang.

 

1-0 Rimjans fra Åslin og Ryttar

Scoring etter 17 sekunder. Det starter med back-back pasning i egen sone. Ryttar finner så Åslin oppe i banen som igjen etter inngang angrepssone finner Rimjans foran mål. Klassescoring helt etter oppspillsboka. Scoringen setter standard for perioden.

Foto: snipp fra tv2-bilder

 

2-0 Carho Hansen fra Åslin

Ringerike spiller 4 mot 5. Åslin får tak i puck i egen sone akkurat i det Carho Hansen er ferdig med å sone en lagstraff for “for mange spillere på is” (her mangler denne utvisningen på live-føringen, eller skal den ikke være med i kamp-sammendraget?). Carho Hansen alene med målvakt og setter puck.

Foto: snipp fra tv2-bilder

 

3-0 Rimjans fra Åslin og Rosdahl

Et godt bytt inne i Grünersonen med flere sjanser. Håkon Nilsen spiller backmakker Rosdahl på venstre topp sirkel. Rosdahl spiller et pass rett ned til Åslin til venstre for mål. Åslin mottar og spiller kjapt Rimjans som står alene på blank på bakre. Da er det bare å sette puck

Foto: snipp fra tv2-bilder

 

4-0 Åslin fra Pappalardo og Rimjans

Pappalardo, Rimjans og Åslin jobber iherdig i angrepssone. Rimjans bak mål med puck. Han finner Pappalardo ute i bane som igjen finner Åslin. Åslin går litt på tvers og venter ut et par spillere før han kontrollert setter puck i mål til venstre for målvakt. . Veldig bra bytt for de 3 og fortjent scoring for Åslin etter å ha vært delaktig i de 3 første målene med assister.

Foto: snipp fra tv2-bilder

 

4-1 Christiansen fra Eliesen og Olovsson

 

Solid kamp for Ringerike. De gjør det de må for å vinne mot rival Grüner. Det kommer tøffere motstand enn dette, så litt smårusk må bort. Det er godt å se at de antatte poengplukkerne i Ringerike er i gang. I tillegg var det morsomt å se på rekkene med Söderberg, Corneil og Petryk samt Friestad, Ryen og Hansen. Begge rekkene kommer til å produsere bra med poeng de også når dette setter seg skikkelig.

BB ble Rimjans i denne matchen. Det kunne like gjerne blitt Åslin eller Petterson (Petterson med 31 redninger, dvs 96,9%)

 

Neste kamp for Ringerike er allerede i morgen, lørdag 17 sept, borte mot Manglerud Star klokka 16.00.

Skal man ikke til hallen så går den på tv2-play.

Jeg legger også ut fortløpende på snapchat på Jimbo-33 (bare søk og legg til)

 

Topp 5 poeng Ringerike

4 (1+3) Åslin

3 (2+1) Rimjans

1 (1+0) Carho Hansen

1 (0+1) Ryttar, Pappalardo og Rosdahl

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg