Ringerike – Stjernen 6-7, fy faen for en kamp

Årsbeste i Schjongshallen

Dagen derpå kalles det når man våkner opp etter en fest og tunga klistrer seg til ganen, hodet verker og magen snurrer på 1200 omdreininger inntil man har fått i seg 2-3 kopper kaffe. Man skulle nesten tro det var litt dagen derpå på Ringerike i dag etter å ha ledet 3-0, 5-3 og så ryke 6-7 mot Stjernen i oppgjøret i Schjongshallen i går.

Men vet dere. Nei. Det er ikke dagen derpå. Surt, ja, men noe mer, nei. Det var en helvetes morsom hockeykamp i går. En reklame for sporten du ikke kan planlegge eller regissere på noen som helst måte. Det eneste som ikke klaffet for Ringerikes publikumsområde var at poengene dro til Østfold istedenfor å bli hjemme.

Gårsdagens kamp var årsbeste mht publikum og liv. 955 tilskuere laget en ramme rundt matchen ikke opplevd siden opprykkskamp 18-19. Red Beavers, tusen takk. Dere gjorde den kampen komplett excellent sånn publikumsmessig. Gåsehud på ryggen rett og slett. Fra et personlig ståsted som speaker i hallen var det «trist» å ikke få feedback på Stjernens mål slik jeg får på Ringerike sine, men shit og helsike hvor morsomt det var å være delaktig i denne kampen.

Ringerike – Stjernen var perfekt reklame for ishockeysporten. Spillerne leverte på isen på alle måter og supporterne var entusiastiske slik de skal være. Jeg (speaker) er 51 år, min mor (vakt) er 76 år, og hun kunne ikke fullrose Red Beavers nok i går. Joda, noen hadde tatt en dram for mye og måtte lufte seg litt, men 500 liter øl konsumert på buss fra Fredrikstad til Hønefoss var ikke til hindring for meget god stemning i Schjongshallen i går.

På et av målene til Stjernen ble min 76 år gamle mor tatt tak i (på en vennlig måte) av en Stjernen-supporter og rett og slett måtte hoppe opp og ned. Jublende var hun nok ikke, men hoppe opp og ned gjorde hun.. på tross av to knær bytta på Ullevål delelager.

Takk til Ringerike, 5-rekka, Stjernen og Red Beavers.. Som hockeyentusiast (og frivillig arbeidende i sekretariatet) var dette helt konge å være med på.

 

 

2 kommentarer
  1. Hei. Takk for en flott velkomst i hallen. Ingen sak å være bortesupportere når man blir tatt imot på en ordentlig måte. Vakter og hjemmepublikum var utrolig hyggelige. Noen hadde konsumert litt over anbefalt volum, men vaktene løste dette eksemplarisk, med smil om munnen.
   Takk Ringerike, jeg heier litt på dere også😄

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg